Pagina's

donderdag 16 augustus 2018

Najaarscatalogus + GRATIS producten


Hey hallo,


Vandaag ga ik jullie al wat dingen uit de nieuwe najaarscatalogus laten zien. Allereerst heb ik een kaart gemaakt met het Santa's Workshop Specialty Design Papier. Deze kaart is voor een vriendin die binnenkort 50 wordt.


Het woordje happy is gestempeld en gestanst met het de Lined Alphabet Bundle. Sommige delen van het Specialty papier kunnen ook prima voor andere gelegenheden gebruikt worden. Ze noemen het Specialty omdat er over enkele vellen zo'n speciale 'flok' laag overheen zit.
 

Geweldig leuk papier in een hele mooie kleurencombinatie. Zo jammer dat het in de gids maar zo klein afgebeeld staat. Je ziet het niet op de foto, maar het zit er wel. Zo'n wit, zacht 'flok' laagje over de sneeuw en sneeuwvlokken, kerstmuts, de cadeautjes enz. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.
Ook de achterkant mag er wezen. Hier kan ik wel wat mee!Het papier is vanaf 5 september verkrijgbaar en gaat € 17 voor een pak van 12 vellen kosten. Je kunt bij mij ook kleine pakketjes van 6 x 6" afnemen. Deze kosten dan € 2,35. Zie hiervoor de Kleine Pakketjes Papier pagina.
SPECIALE AANBIEDING MET GRATIS PRODUCTEN

Verder heb ik nog een leuke aanbieding welke geldig is tot mijn verzamelbestelling van a.s. maandag 20 augustus 16.00 uur. Naast de Bonus Days actie van Stampin' Up! (een waardebon van € 6 te besteden in september bij een bestelling van € 60 in augustus) heb ik nog een leuke actie bedacht. Omdat ik graag ruimte wil maken, mag je van mij bij een bestelling van € 60 OOK nog een product van mijn opruimingspagina GRATIS UITKIEZEN. Alle producten komen hiervoor in aanmerking m.u.v. de bundels, die zijn gratis bij een bestelling vanaf € 120. Klik naar mijn opruimingspagina om te zien waaruit je kunt kiezen.

Producten van de opruimingspagina zijn gebruikt, (of nieuw als dat erbij staat), maar in ieder geval allemaal nog in prima staat. Wat dacht je bijv. van deze GRATIS inktpads + refills om je verzameling aan te vullen?

Wil je iets bestellen stuur me dan een mailtje met daarbij het gratis product van je keuze. Mails worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Wacht niet te lang want weg = weg.Groetjes en een fijne dag nog,

Margriet

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ooooh...wat een leuke papiertjes. Vind het kaartje dat je ermee gemaakt hebt ook super gaaf!

Jantine zei

Wat een geweldig kerstpapier! En dat vrouwtje op een verjaardagskaart is ook wel erg geslaagd.
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...