Pagina's

zaterdag 11 augustus 2018

Nog wat creatiesHeerlijk, de hitte is verdwenen en daarmee mijn inspiratie terug. Maar ik loop nog wel steeds achter de feiten aan.Daarom vandaag een paar dingetjes tegelijk die ik hier op mijn blog nog niet heb laten zien. Dan ben ik weer een beetje bij.Laten we beginnen met een welkomskaartje voor een nieuw teamlid.....Nieuwe teamleden stuur ik altijd een welkomspakketje met wat bruikbare Stampin' Up! producten. Daarin zitten o.a. dimensionals....


Die Elephant Bundle is zooooo cute!Ook had ik nog wat bedankjes leuk ingepakt...


Het leeuwtje komt uit de set A Little Wild en ik heb ze ingekleurd met de Stampin' Blends. Ik heb inmiddels de hele verzameling Blends compleet en ik ben er zo blij mee. Alleen van het ernaar kijken word ik al vrolijk. (-;En er was nóg een jubilaris in ons team....Het woord vijf heb ik gestempeld met het Lined Alphabet. Dat is zo'n mooi lettertype.
De volgende foto vond ik ook nog op mijn telefoon. Een aardigheidje voor collega's die ik tijdens de Stampin' Up! Incentive Trip naar Alaska ontmoette.De foto is op ons balkonnetje van de hut genomen. Ik had ze namelijk aan boord nog moeten afmaken. (Het zal weer eens niet waar zijn.) De grote Thank You is met een stempel uit de Calligraphy Essentials gestempeld. De kleine lettertjes met de Make a Difference set. Vooral die laatste set heb ik al veel gebruikt. Ik moet zeggen dat buitenlandse collega's de klompjes erg leuk vonden. (-:Zo, dat zijn weer volop ideeën voor jullie. Doe er iets mee als je zin hebt.Groetjes en fijn weekend,

Margriet

4 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er allemaal weer super gaaf uit, Margriet!

alma.heijenk@gmail.com zei

wat ziet het er allemaal weer verzorgd uit, erg mooi weer.

martina's kaartjes zei

wauw, wat ziet dat er weer helemaal toppie uit ! geslaagde creaties ! hier is mister inspiration nog heel erg afwezig, ben benieuwd wanneer hij zich gaat aanmelden... =)
grtjs,martina
x

Ellen zei

Jeetje, wat laat jij veel leuks zien! Het kaartje voor de jubilaris is mijn favoriet. En ja die klompjes, ik snap dat die in de smaak vielen. Geweldig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...