Pagina's

maandag 10 december 2018

CAS kaarten Botanical Butterfly | Pakket Design Papier voorjaarscatalogus


Botanical Butterfly Designers Series Paper SAB


Zoals beloofd heb ik deze keer weer wat inspiratie voor jullie. Ik maakte 2 kaarten met het nieuwe, in januari gratis te verkrijgen Botanical Butterfly DSP. Dit is een heel kleurrijk pak van 12 vellen 12" papier met daarop o.a. veel vlinders. Juist de achterzijde van dit papier is helemaal mijn ding: zwart/wit!


Omdat ik de bijpassende pons nog niet bij Stampin' Up! gepre-orderd had, knipte ik de zwart/witte vlinders met de hand uit. De achtergrond van deze kaart stempelde ik met de Artisan Textures stempelset van Stampin' Up! De tekst komt uit de Nederlandse set Van Alles Wat.


Ook maakte ik deze Clean & Simple kaart nog.


Het ruitjes papier is ook één van de zwart/wit vellen van het gratis Sale-A-Bration papier. Ik CASE-te (Copy And Share Everything) hem van mijn eigen olifanten kaart die ik hier liet zien. (-: De tekst Happy Birthday komt uit een nieuwe set Piece of Cake.
Een van de voordeeltjes van het demonstratrice zijn is dat je de nieuwste spullen van Stampin' Up! altijd kunt pre-orderen. Dat is extra leuk om mee te werken.Pakket Design Papier voorjaarscatalogus


Nu al wel te pre-orderen is een Pakket Design Papier 6x6" voorjaarscatalogus! Ook voor collega demonstratrices.


Wat houdt het in? Je krijgt van ELK vel DSP uit de 2019 voorjaarscatalogus 1 velletje van 6x6" (m.u.v. het Beautiful Detailed Laser Cut Specialty DSP).Dat wil zeggen:
- All My Love (blz 5) - 6 velletjes
- Floral Romance (blz 11) - 4 velletjes
- How Sweet It Is (blz 15) - 6 velletjes
- Happiness Blooms (blz 25) - 6 velletjes
- Gingham Gala (blz 35) - 5 velletjes
- Needlepoint Nook (blz 39) - 6 velletjes
- Classic Garage (blz 43) - 12 velletjes
Dit is totaal 45 vellen van 6x6". Kosten zijn € 17,50 incl. verzending binnen Nederland in een brievenbusdoosje. De eerste orders zullen 3 januari worden verzonden. Afhalen kan ook vanaf 4 januari. Kosten zijn dan € 14.Reserveer nu via mail om het papierpakket als eerste in huis te hebben. In januari zullen er ook weer losse kleine papier pakketjes op mijn site komen.Dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor het langskomen en een fijne dag nog.Margriet
2 opmerkingen:

Je@net zei

Prachtige vlinder en wat een mooie kaarten, Margriet!

Fiona Bradley zei

Oh wow, your sympathy card is amazing! I really really love it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...