Pagina's

donderdag 6 december 2018

Uitverkoop is begonnen | Carry Over | Nieuwe catalogusDe uitverkoop van de najaarscatalogus is begonnen. Een paar producten blijven nog even en zijn voorlopig nog te bestellen. Zie daarvoor de foto's hieronder.


Andere producten gaan er uit en zijn nog slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt! De bundels met 10% korting verdwijnen in elk geval. Wat blijft wordt vanaf 3 januari alleen LOS verkocht.
Klik HIER of op de foto voor de officiële Stampin' Up! opruimingslijst. Sommige artikelen gaan eruit met een flinke korting. Zie een van de laatste kolommen voor het kortingspercentage.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2018/Year-End%20Sale/Year%20End%20Closeout-NL.pdf
Omdat de lijst nogal lang en onoverzichtelijk is, kan ik je op verzoek een duidelijker, korter overzicht mailen waarin alle houten, Franse en Duitse stempels zijn verwijderd. Dat kijkt een stuk gemakkelijker. Klik HIER als je dat wilt.
Je weet dat sommige producten snel uitverkocht raken dus wees er snel bij. Ik bestel vrijdagmiddag om 16.00 uur weer. Wil je het risico niet nemen dan kun zelf direct in mijn onlineshop bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.Carry Over Lijst


En dan de producten die voorlopig ook in het nieuwe jaar verkrijgbaar blijven:


Sprig Punch
[148012]
€ 22,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Baker's Boxes
[147899]
€ 8,50


Nieuwe Calogus

Bestel je iets in de maand december dan krijg je automatisch een voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder mee gestuurd. Bestel je niet en woon je wat verder weg én ben je ook een trouwe klant (dat zijn de klanten die het afgelopen jaar regelmatig besteld hebben), dan krijg je eind van de maand een catalogus in de bus. (Alleen in Nederland) Op vrijdagmiddag 28 december kun je een catalogus + SAB folder komen afhalen. Heb je het laatste half jaar niet meer besteld, dan kost een setje € 1. Wil je het opgestuurd hebben, dan komen daar de verzendkosten bij. Door de hoge kosten is het voor mij als kleine ondernemer niet meer mogelijk om de gidsen aan iedereen gratis weg te geven.Op zaterdagochtend 29-12 is er nog plek op de catalogus launch party. Klik HIER voor alle info.Pfieuw, dat was een boel info. Ik ben benieuwd of je tot het einde hebt doorgelezen. Volgende keer weer een creatief bericht, dat beloof ik.


Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...