Pagina's

maandag 29 juli 2019

Nog meer inspiratie met de We'll Walrus Be Friends set


Hoi,


Vandaag heb ik voor jou nog meer inspiratie met de We'll Walrus Be Friends stempelset van Stampin' Up!Speciaal voor Krista van ZoKris maakte ik deze verjaardagskaart. Ik was een dag te laat vandaar..... Maar achteraf bleek ze gewoon nog op vakantie te zijn, dus zou ze nooit hebben geweten dat mijn kaart te laat was, haha.Enniewee, het resulteerde toch mooi in een nieuwe kaart.Ook pimpte ik nog wat leuke klembordjes en notitieblokjes met de deze leuke set en High Seas embossing folder.


En voordat jullie het gaan vragen..... ik kocht ze bij de Action. (-;Dit is de stempelset waar ik zo enthousiast over ben. 

Deze 13-delige cling stempelset kost € 27 en is uiteraard bij mij te bestellen.A.s. woensdag bestel ik weer i.v.m. de laatste dag van de Bonus Days actie. Wat dat inhoud kun je hier lezen.Leuk dat je langskwam en een fijne dag.Margriet

6 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

Super leuke kaart weer...

Groetjes Manon

Je@net zei

Super leuk, Margriet!

Happy Earl Grey zei

Leuk die klemborden!

Mieke zei

Wat zijn die leuk! Schitterend! ♥

Nicole Parmentier zei

Superleuk weer!!

Jantine zei

Het is een supertoffe walrus! Leuke kaart en klembordjes, Margriet!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...