Pagina's

woensdag 24 juli 2019

Stoere babykaarten en een babyshower decoratieVandaag heb ik een paar stoere babykaarten voor jullie ter inspiratie en ook nog wat ideeën voor een babyshower.

De letters BOY en GIRL zijn uitgestanst met de Hand-Lettered Prose dies van Stampin' Up! Uiteraard zijn deze bij mij te bestellen.Mocht je nou ook zo'n Baby Girl kaart willen maken, zorg er dan voor dat je de juiste G uit het alfabet pakt en niet net zoals ik, de letter Q. Domoor dat ik ben. (-;


Mijn dochter heeft laatst een baby shower voor haar schoonzusje mogen organiseren, waarbij ik natuurlijk meteen aanbood om wat decoratie te maken. Dat vind ik kei leuk om te doen.Het geslacht van de baby was nog niet bekend, dus gebruikte ik roze en blauw in combinatie met zwart om het geheel wat minder zoet te maken.Ik fabriceerde wat cup cake toppers voor in de gebakjes / hartige hapjes.


De olifantjes stempelde ik met de Little Elephant stempelset en ponste ze uit met de bijpassende Elephant Builder pons.  Uiteraard moest er ook wat decoratie op de tafels. De flesjes zijn gerecycled. Er zat geloof ik vruchtensap in. Ik mengde wat druppels refill met water, dus de inhoud was niet om op te drinken! (Uitroepteken, uitroepteken!!)


En nog wat meer toppers.

Ook maakte ik nog een leuke slinger, maar die zijn altijd zo lastig te fotograferen....
De grote rompertjes sneed ik uit met de Silhouette. Voor de rest gebruikte ik vooral veel retired Stampin' Up! producten. Wie wat bewaart, heeft wat.


De mama-to-be was blij verrast met haar babyshower (ze wist van niks) en alle decoratie.Missie geslaagd!Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er super leuk uit, Margriet. Mooi gedaan!

Hermien zei

Prachtig gedaan Margriet

Groetjes Hermien

Linda Visser - van der Velden zei

Ontzettend leuk! Groetjes, Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...