Pagina's

woensdag 18 september 2019

Herfst Layout Stampin' Up!Hoi hoi,Eindelijk heb ik weer eens een keertje een layout gescrapt. Dat is serieus echt veeeeel te lang geleden.Als afsluiting van de tenniscompetitie maken we elk jaar een uitstapje. We hebben een voorliefde voor winkelen en terrasjes pikken (bij voorkeur in Amsterdam), maar dit jaar mochten we logeren in het nieuwe vakantiehuis in Renesse van ons tennismaatje.We hadden echter Renesse nog niet bereikt of we hadden alweer het e.e.a. gekocht......


En was de auto volgeladen met pompoenen. ((-:Behalve tennissen hebben we samen ook altijd een boel lol. De meesten van ons tennissen al meer dan 15 jaar met elkaar.


En we houden van shoppen. Of had ik dat al gezegd?Ik had een goede bestemming voor de pompoenen. Namelijk mijn aankomende teamavonden en herfst workshops.


Ze staan inmiddels gedecoreerd en wel te pronken in mijn huiskamer. In een latere post zal ik ze laten zien.A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen stuur me een mailtje.Groetjes uit een zonnig Veldhoven,

Margriet


2 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat een prachtige lo! Benieuwd naar je verslag van je teamdagen!

Jantine zei

Prachtige lay out, zo toepasselijk met al die pompoenen overal.
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...