Pagina's

zaterdag 28 september 2019

Mix it up | Fall is in the AirOp het CAS On Friday blog loopt momenteel een challenge om een dier op je kaart te gebruiken. Nou, daar had ik wel zin in en maakte deze kaart in herfst-sfeer.


Eigenlijk twijfel ik of ie wel Clean & Simple genoeg is voor de uitdaging, maar dat maakt niet uit. Ik vond het leuk om hem te maken.Het kleine eikeltje, houten blaadje en ruitjespapier is van Stampin' Up! De andere gebruikte materialen zijn van andere merken.Het is maar raar weer vandaag. Het ene moment komt de regen met bakken uit de hemel (goed voor de tuin) en het andere moment schijnt de zon. Vanavond en morgen heb ik lekker niks en wil ik veel gaan knutselen. Ben benieuwd of het er ook van komt. (-;Fijn weekend!Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Super leuke kaart, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...