Pagina's

maandag 2 september 2019

Papershare Herfst/Wintercatalogus en een Tropical (Chic) Cadeau


P A P E R S H A R E 



Ook dit seizoen organiseer ik weer een papershare met kleine pakketjes van al het Designpapier uit de herfst/wintercatalogus.






Een compleet pakket met al het designpapier in 6x6” velletjes kost € 24,25. Je krijgt dan in totaal 66 velletjes, keurig per setje verpakt in cellofaan, met een mooie strik en ‘Bij Margriet’-label eromheen. Het lijkt wel een cadeautje! (-;



De eerste Share zal rond 11 september verzonden worden. Verzendkosten € 3,48, uiteraard ook te combineren met een bestelling. Afhalen in Veldhoven alleen op vrijdagmiddag.



Je kunt eventueel ook losse pakketjes papier (zonder strik) bestellen. Zie de pagina Samen Delen voor alle info. 4 sept. komen de foto’s van het papier online.



Demonstratrices kunnen ook meedoen.



En van een Herst/Winter Share gaan we over op een


Tropical (Chic) Cadeau 


Afgelopen zaterdag mocht ik naar een feestje van een stel dat ging samenwonen. Het thema was tropical. De temperatuur was perfect. Ongelofelijk knap hoe mensen dat zo kunnen regelen! (-;


Behalve passende kledij had ik natuurlijk ook een passend cadeautje gemaakt. Heurt erbij hè als je een creatief beroep hebt.






Ik had een waardebon samen met een stuk stevig karton in blauw vloeipapier gepakt. Daarop had ik een stuk brede dubbelzijdige tape geplakt, zodat het flesje en ook de eerste laag schelpenzand goed bleven plakken. Het lege koffiemelkflesje had ik gevuld met water en een paar druppels Coastal Cabana Refil. 



Het label maakte ik met de stempelset Tropical Chic. 



 
148226 Tropical Chic 9-delig Cling € 27



De tekst komt uit de set Recht uit het Hart



151756 Recht uit het Hart 18-delig Cling €45


Allebei heel toepasselijk en nog altijd te bestellen.



En over bestellen gesproken.... a.s. woensdag om 09.00 uur bestel ik weer. Wil je mee bestellen mail me dan of bestel zelf in mijn webwinkel. Vergeet in het laatste geval niet om de hostesscode van September te gebruiken. Je leest er hier alles over. 



Nog maar 2 nachtjes slapen en dan gaat de najaarscatalogus online. Ik heb trouwens a.s. vrijdagavond nog 1 plekje vrij op mijn K3,- uurtje. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de nieuwe catalogus (en heb je zelf nog geen vaste demo) en zin hebben in een kaartje te maken, dan ben je welkom. Je kunt hier lezen wat het inhoud. Wel even opgeven.



Groetjes en tot snel weer,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...