Pagina's

maandag 14 oktober 2019

EXTRA Stampin' Up! Herfst WorkshopHoi,


Vrijdagavond 18 oktober van 19.00 tot ong. 22.00 organiseer ik een Extra Herfst Workshop, om in te lijsten, bij mij thuis in Veldhoven. We gaan dan een herfst layout maken, die zo mooi is dat je hem wilt inlijsten.

Stijl á la Margriet. Deze workshop is óók toegankelijk voor demonstratrices.Je gaat lekker creatief aan de slag met mede-hobbyisten. Ik heb 2 mooie voorbeelden gemaakt die je kunt namaken, of er je eigen draai aangeven. Ik leg een heleboel herfststempels op tafel die je mag gebruiken. De kleur papier en inkt kies je zelf uit. Stempelervaring is vereist.Uiteraard zorg ik voor een sfeervolle workshop tafel en kun je volop ideeën opdoen.


Onderstaand enkele resultaten van cursisten in de afgelopen workshops.Kosten zijn € 19 en dat is inclusief koffie/thee en appeltaart (tis het seizoen (-;) en alle materialen. Je dient alleen zelf je basis gereedschap zoals lijm, dimensionals, potlood, lineaal, snijmachine, schaar etc. mee te nemen.De prijs is excl. lijst. Wil je er een witte lijst bij, dan kan dat. Kosten € 6, op te geven bij reservering.Ik heb deze avond plek voor 6 personen en vol = vol. Geef je dus snel via de mail. De is de laatste herfst workshop die ik dit jaar zal geven.Ik zou het superleuk vinden jou vrijdag te ontmoeten.Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...