Pagina's

woensdag 16 oktober 2019

Stampin' Up! workshop Leaves are Falling


Halloootjes,Gisteren gaf ik de herfst workshop 'Leaves Are Falling'. We maakten als eerste een leuk herfst-bordje voor aan de muur.


 Het hout-look papier maakten we zelf. Het idee had ik van mijn Duitse Stampin' Up! collega Tanja Kolar. Op 24 augustus laat ze in een live filmpje op haar Creatieve Facebook Pagina zien hoe. Ga vooral even kijken!Naast het bordje maakten we ook nog een leuke kaart. 
  

Ook dit keer gebruikte ik de Apple Builder Punch weer. Die pons is zo ontzettend leuk in combinatie met de stempelset Harvest Hellos. Je kunt de pons als pompoen en als appeltje gebruiken en is uiteraard bij mij te bestellen. A.s. zaterdag om 16.00 uur bestel ik weer. Stuur me op tijd een mailtje als je wilt mee bestellen. Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...