Pagina's

woensdag 30 oktober 2019

Workshop December Album | € 10 korting op nieuwe trimmer
S U P E R  N I E U W S ! (-:
 
 
 
(Ook voor demonstratrices.)

 
 
Op zaterdag 23 en zondag 24 november geef ik 2 bijzondere workshops bij mij thuis in Veldhoven. We gaan dan een december album maken wat Jenni Pauli ontworpen heeft, met daarbij een kleine twist van Margriet. Een geweldige combinatie toch?

 
 
 
 
 
De workshop duurt van 10.00 tot ong. 16.00 uur, kost € 50 en dat is incl. alle materialen, koffie/thee en een eenvoudige lunch.

 
 
Geef je snel op via de mail, want vol=vol en ik moet op tijd de materialen bestellen, voordat ze uitverkocht geraken.

 
 
Uiteraard heb ik volledige toestemming van Jenni deze workshop te mogen geven. Sterker nog, ze heeft me juist aangemoedigd het te doen. (-;
 
 

Speciale aanbieding nieuwe trimmer


 
Dan iets anders. Vanaf 1 november a.s. is de nieuwe snijmachine van Stampin' Up! voor iedereen te bestellen. Ik heb hem al een tijdje in huis en ik ben er dik tevreden mee. Natuurlijk is het even wennen als je al 7 jaar die andere gebruikt, maar is dat niet met alles wat nieuw is? Ik kan hem in ieder geval van harte aanbevelen. 
 
 
 
 


Om het leed van het verdwijnen van de oude trimmer en het gedoe met de reserve mesjes een beetje te verzachten heb ik gedurende de maand november een leuke aanbieding voor je. De nieuwe trimmer kost normaal gesproken € 30, maar als je in november voor € 50 bij mij besteld dan kun je de snijmachine voor € 20 mee bestellen. Dat is een korting van maar liefst € 10.Wel even goed om te weten dat de reserve mesje pas vanaf januari verkrijgbaar zijn. Maar omdat we tegen de feestdagen aanlopen en zo'n trimmer natuurlijk een geweldig leuk cadeau is voor onder de boom of 5 december, wilde Stampin' Up! niet wachten met de lancering ervan. En dat snap ik.
M.i. heb je er voor die tijd helemaal nog geen reserve mesje nodig en mocht dat onverhoopt wel zo zijn, dan mag je de mijne hebben!Vrijdag 1 november om 16.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen laat het dan op tijd weten, het liefst via de mailGroetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...