Pagina's

woensdag 18 maart 2020

Gossimijne!Gossimijne, wat is het toch iets allemaal....Ik maakte een paar beterschapskaartjes. Iets zegt me dat ik er daar wel een paar van kan gebruiken de komende tijd..... (-; Dit is er één van.En met deze kaart doe ik mee aan de challenge op het 4 season challenge blog. De uitdaging is om een kaart met een staart te maken. Omdat het 'maart roert zijn staart' is.De eland (met staart) is van Cats on Appletrees en de tekst is van Noor Design.Fijne dag allemaal, maak er aub het beste van en heel belangrijk: blijf gezond!Liefs,
Margriet

6 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Zo leuk met zijn wiebeloogjes! Daar voelt de ontvanger zich waarschijnlijk meteen een stuk beter door!

Colien zei

Het is een toffe kaart geworden, leuke tekststempel ook! Bedenk me dat ik die van mijn schoonmoeder heb gekregen met kerst, maar nog niet gebruikt heb....
En ik zie inderdaad een staartje, dus dankjewel voor het meedoen met onze challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Je@net zei

Super leuke kaart, Margriet!

Annemarie en Merit zei

Daar voel je je stukken beter door als die bij je in de bus valt.
Heel leuk!
liefs Annemarie en Merit

Ellen zei

Ge-wel-dig dit kaartje! Zo tof die combinatie van de eland met die gave tekst erbij.

Nelly zei

Superleuke kaart met een staart.
Bedankt voor je deelname bij de challenge van 4-Season Challenge Blog.

Groetjes Nelly (DT 4-SCB)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...