Pagina's

dinsdag 10 maart 2020

Mini album á la MargrietHoi hoi,Het is alweer een maandje geleden dat we met een heleboel (ex) teamleden van Bij Margriet op creatief weekend gingen.Op Social Media heb ik daarover in diverse live filmpjes al heel veel laten zien: de projecten die we konden maken, maar ook over hoe ontzettend leuk en gezellig het was en wat voor mooie boerderij we hadden afgehuurd. Wil je daar meer over zien dan verwijs ik je graag naar mijn Creatieve Facebookpagina van rond 7-8-9 februari 2020.Op mijn blog beperk ik me even tot de creatieve projecten. Zoals bijvoorbeeld dit mini albumpje dat ik als workshop bedacht had. Het is helemaal opgebouwd uit tags/labels en heeft een hele bijzondere sluiting.Hoe dat zit kun je in het onderstaande filmpje (van 6 minuten) zien. Ga vooral even kijken. Ik beloof je dat het de moeite waard is. (-;


Omdat dit albumpje exclusief voor het weekend ontworpen is, heb ik er geen werkbeschrijving van. Maar ik hoop dat ik je toch heb kunnen inspireren.Groetjes uit een donker, grauw en vooral heel nat Veldhoven.

Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Erg gaaf, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...