Pagina's

vrijdag 21 augustus 2020

Batman superkracht drank

 

Hoi. 

 
 
Voor wie me volgt op Instagram heeft vast al meegekregen dat ik wat spulletjes van Liefs van Cindy had gekregen om leuke dingen mee te maken. Ik mag mezelf nu officieel een Brand Rep noemen. ((-:Zie hier mijn eerste creatie! Ik recyclede een paar Del Monte vruchtendrank flesjes tot Batman superkracht flesjes.  
 
 
 
 
 
 
De Batman stickers, washitape en witte labels shop je bij Cindy
 
 
 
Bai de wee, als je het leuk vindt om meer van mij te weten te komen, zowel creatief als privé, volg me dan op Instagram. Ik plaats daar regelmatig filmpjes en leuke dingen die ik (mee) maak in de stories.Fijne dag!
 
 
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er super leuk en feestelijk uit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...