Pagina's

maandag 31 augustus 2020

Labeltjes

 

Hoi,

 
 
Eén van de dingen die ik heel erg mis sinds ik geen Stampin’ Up! demo meer ben is het maken van bedank-labeltjes. Kun je het je voorstellen? LOL (-:
 
 
 
Ik weet dat er creatievelingen zijn die het verschrikkelijk vinden om productie te moeten draaien (ook wel garnalen pellen genoemd (-; ), maar ik vind het heerlijk. Dwz als ik tijd heb uiteraard. Gewoon verstand op nul en freubelen maar. Ik word daar altijd heel erg zen van. 
 
 
 

 
 
Omdat ik nog wel eens wat (2e hands) verkoop zijn bedank-labeltjes altijd handig, dus ik maakte weer een voorraadje. Wist je dat er mensen zijn die mijn labeltjes spa(a)r(d)en? Zo leuk om te zien/horen! 😊
 
 
 
 
 
 
Hoe zit het met jou? Hou jij van productie of juist niet?
 
 
 
Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...