Pagina's

zondag 30 augustus 2020

Feestelijke tafeldecoratie

 

Hola!

 

Als er in Huize B een feestje wordt gegeven dan zet ik altijd kleine vaasjes met bloemen op de tafels. Ik vind zo'n kleine vaasjes fijn, omdat ze weinig ruimte innemen en je er ook makkelijk overheen kunt kijken en praten. De boeketjes maak ik zelf met wat bloemetjes van de bloemist, gecombineerd met bloemen uit eigen tuin (als het seizoen het toe laat natuurlijk.)
 
 
 

 

 
Dit mini boeketje stopte ik in een leeg Olvarit potje welke ik vervolgens weer in een kraft zakje van Liefs van Cindy zette. Van de kraft zak knipte ik wel eerst een stuk af en vouwde hem een keertje om. Ik maakte het geheel af met een stukje zwart/wit bakers twine en een toepasselijk kaartje van Cindy.
 
 
 

 
 
Ik kan dan zo van die bloemetjes genieten hè! Jij ook?Groetjes,
Margriet

 

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er erg gezellig uit, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...