Pagina's

woensdag 19 augustus 2020

Serie label kaartjes

 

Hoi hoi,

 

Vandaag heb ik maar liefst 3 kaartjes voor jullie ter inspiratie, gemaakt met materialen uit de maandelijkse Felicity Jane kits.

 

 

Op alle 3 de kaartjes heb ik tags gebruikt.

 


Het idee is hetzelfde, maar toch zijn ze heel verschillend.Felicity Jane is één van mijn favoriete merken.Ik heb een jaar lang een abonnement gehad op hun maandelijkse kit.Ik bestelde het in Amerika. Voor verdere info verwijs ik je graag naar hun websiteHeerlijke kaartjes vind ik het geworden. Bender blij mee!


Bedankt voor je bezoekje en graag tot de volgende keer. 


Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Ze zijn ook kei leuk!
Ik ga eens een kijkje nemen op die site ;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...