Pagina's

zaterdag 8 december 2007

Ark van Noah

Al jaaaaaaaaaren vraag ik aan de Sint de Ark van Noah. En elk jaar lachen de kinderen zich rot als ik hem weer niet heb gekregen. Ze denken dat ik de ''goedkope" plastic versie van Playmobil bedoel, maar niets is minder waar. Ik wil die handgemaakte-houten-boot uit de-houten-speelgoed-winkel, met handgemaakte-houten- dieren en een handgemaakte-houten-Noah! Natuurlijk is dat ding belachelijk duur en ik vermoed dat dat de reden is dat ik hem nooit krijg van de Sint.

Maar dit jaar kreeg ik een prachtig ingepakt cadeautje van mijn Sint met daarin een flesje van mijn favoriete parfum Noa. En weet je wat ons 8-jarig bijdehante zoontje toen riep?? "Hé mam, nou heb je Noah al, nu alleen De-Ark-Van nog!!"
Oké, genoeg gekletst. Hier nog een layout van dit bijdehante menneke. Foto's zijn 8 jaar oud en die scheetjes van toen vechten elkaar nu regelmatig het huis uit..........

3 opmerkingen:

Arianne zei

Ach, je kunt er alleen maar van houden!

Marjolein zei

Wow, dat is zo lekker he, dat spul LOL. En die LO is super!!

Lynn zei

Love your take on the word "TIME"

Lynn
OLW

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...