Pagina's

maandag 24 december 2007

Bijna Kerstmis......

Zo, dat is lang geleden! Nog één nachtje en dan is het kerstfeest. Helaas is de sneeuw hier helemaal gesmolten, dus geen witte kerst voor ons. Maar dat mag de pret niet drukken.

Vanavond gaan we gezellig gourmetten met mijn schoonouders. Jorg heeft de tafel al gedekt en Ivy is bezig met de menukaartjes. Ze hebben een heel schema gemaakt wie wat mag doen.

Morgenvroeg mogen ze een ieniemienie klein kadotje uitpakken en eindelijk een chocolade kerstbal uit de boom pakken. Ze hebben nog stápels chocoladeletters liggen, maar néé, die kerstballen; die willen ze! Daarna gaan we heel relaxt uitgebreid ontbijten, een dvd-tje kijken en een spelletje spelen; dat is wat de kids graag willen. Geen diner, maar gewoon wat lekkere hapjes; Jorg wil het liefst een tomatencrèmesoep en Ivy een garnalencoctail. Haha, een kinderhand is gauw gevuld. En waarom moeilijk doen, als ze dit graag willen? Aan het einde van de middag gaan we naar het Kerstwintercircus. (Stiekem hoop ik ook nog wat te kunnen scrappen, maar ja, dat is van ondergeschikt belang.) 2e Kerstdag gaan we met mijn schoonfamilie doorbrengen. We hoeven er pas om 15.30 uur te zijn, dus van te voren ga ik zéker nog wat scrappen. Dus, al met al, een hele relaxte Kerst! Héérlijk!

Gisterenavond heb ik (geïnspireerd door een oude lo van Birgit Koopsen) deze lo gemaakt. Degene die ons mailadres kennen weten wel waarop de titel slaat. (-:

Tot slot wil ik alle lezers van mijn blog uiteraard prettige kerstdagen toewensen!

2 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Margriet, jij ook hele fijne feestdagen, maar dat gaat zo te lezen vast en zeker lukken! En je lootje is geweldig, heerlijke kleurtjes!

Je@net zei

Gave lo Margriet!
En fijne Kerstdagen gewenst!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...