Pagina's

maandag 10 december 2007

Kaarten

Zondag had ik voor het eerst sinds lange, lange tijd weer eens een onweerstaanbare drang om kaarten te gaan maken. Heb gelijk maar een voorraadje aangelegd, zodat ik even vooruit kan! De kaarten zijn schaamteloos gelift van Nancy van den Berg, dus aan haar alle eer!! Ik vind het ontzettend leuk hoe zij met transparante delen werkt. Enkele kaarten hebben nog geen tekst. Die zet ik er pas op als ik een bestemming heb.Eigenlijk vind ik ze te mooi om te versturen, zucht........ Dat is nu het nadeel van kaarten maken. Ik geloof dat ik daarom ook liever scrap, dan mag je alles lekker zelluf houden! ((-:

5 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Ahum, als je nog een adresje zoekt...hahaha!!! Ik vind ze helemaal geweldig Margriet, ik zou er ook geen afstand van kunnen doen! En ik geloof ook dat wij aardig dezelfde smaak hebben, telkens zie ik bij jou dingen dat ik denk: hé dat heb ik ook, of hé dat wil ik ook!

Anoniem zei

Wat een geweldige kaarten! Nou stuur er maar 1 naar de buuf dan zorg ik dat je hem terug krijgt na de Kerst hihihi

En ik deel de mening van Elly, ook ik denk wat mooi, dat wil ik ook!

Birgit zei

Heeeel leuk! Ja Nancy maakt mooie dingen maar jij hebt ze super gelift :)

Marjolein zei

Eeeeenig!!! Heerlijk he, die inspiratie die je bij Nancy opdoet! Vind ze hartstikke leuk, vooral die met die halve circles and transparancies... (gut, half engels, wordt toch erg met mij!)
Enne, als je iemand zoekt die zoiets waardeerd..... je mag m'n adres wel hebben hoor!!

~Nancy~ zei

oowww.. wat zijn ze leuk geworden Margriet! SJeeee.. sorry dat ik nu pas een berichtje achterlaat hoor.. druk druk druk. .je kent het wel he rond deze tijd van het jaar.. hihihih.. Enne.. het gevoel dat je ze zelf wilt houden ken ik ook hoor.. denk je dat ik die van mij wel eens verstuur?? hihihi.. niet dus.. Heel erg bedankt dat je mijn kaartjes heb gebruikt voor je inspiratie! Voel me helemaal vereerd! XXX

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...