Pagina's

maandag 3 december 2007

December

Het is weer zover; de decembermaand is aangebroken. Een tijd met voor ons ontelbaar veel verjaardagen in onze naaste omgeving (te beginnen met Ivy op 2 december), maar ook met allerlei tradities zoals de verjaardag van de Sint, surprises maken, de kerstboom zetten, Kerstmis, oudjaar, het oliebollentoernooi en het kerstwintercircus. Met andere woorden druk, druk, druk, maar wel allemaal leuke dingen.

Ik had dan ook met de kinderen afgesproken dat de surprises 30 november klaar moesten zijn, simpelweg omdat we daar anders geen tijd meer voor hadden. Jorg mocht dit jaar voor de 1e keer een lotje trekken op school en hij vindt het machtig spannend! Samen met mama en met behulp van de Cricut (waarbij HIJ op de knopjes mocht drukken!) heeft hij iets in elkaar geknutseld.


En nee, hij heeft geen abces. Het is gewoon een pepernoot in zijn wang!

En gisteren was Ivy dan eindelijk jarig. Poehé, wat heeft ze daar lang naar uit gekeken. Zaterdag zijn we haar nieuwe fiets op gaan halen. Het is een omafiets met koeieprint (hè, vergeten een foto te maken). 's-Morgens kwam een vriendin van een nichtje haar haren vlechten.

Om 11.00 uur stond het eerste bezoek aan de deur. Natuurlijk hebben we eerst "Lang zal ze leven" gezongen en daarna mocht ze (op eigen verzoek, ik dacht dat ze het niet meer zou willen) de 12 kaarsjes uitblazen.


Het was een drukke en gezellige dag en mevrouw is weer enorm verwend. Volgende week haar feestje nog en dan zit het er weer op.

Zo, dat was het voor vandaag. Ik ga de boel hier opruimen, boodschappen doen en vanmiddag naar mijn moeder die vandaag jarig is. Bedankt voor je bezoek (wie wordt de 1000ste bezoeker??) en een fijne week!

2 opmerkingen:

Arianne zei

Gefeliciteerd! Zowel met je dochter, als met je moeder!

Splashes of Pink and Mint zei

Zo, jij zit midden in de feesten! Gefeliciteerd met allebei! Tjonge, alweer 12, wat worden het dan toch al een meiden hè! Leuke foto's van het suprise-maken, ben ik straal vergeten!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...