Pagina's

vrijdag 14 december 2007

Onze kerstboom

Gezellig! Hij staat er weer; onze kerstboom! Járen heb ik geroepen dat er bij ons noooooit een kunstboom zou komen en ging ik op zoek naar de perfecte échte boom, maar altijd was er wel iets mis mee. Te groot, te klein, scheef, aan één kant kaal, naalden die al voor kerst uitvielen, je kent het wel. En toen ons huis 4 jaar geleden ipv dennengeur naar de hondenpoep rook (ingetrapt bij het uitzoeken van een boom), had ik er letterlijk strontgenoeg van. Er kwam een kunstboom! We hebben nu een perfecte boom en ik vind het ideaal. Hopelijk daal ik nu niet in aanzien bij mijn bezoekers....... ((-;

De boom hangt vol met zilveren (chocolade) ballen, sterren, candy canes, kaboutertjes en engeltjes.

Deze laatste heb ik gekocht toen ik net op mezelf ging wonen en ik vind ze nog steeds zo ontzettend schattig! Maar het aller-, allermooiste wat ik in de boom heb hangen vind ik toch wel dit engeltje. Gemaakt door Jorg in groep 2.

Is het geen schatje? Elk jaar als het engeltje uit de doos komt, dan moet ik denken hoe lief en klein en onschuldig mijn bengeltje toen nog was. (Dat is hij nu nog wel hoor, maar het is tóch anders). En het engeltje? Dat doe ik nooooooooit meer weg!!

3 opmerkingen:

Birgit zei

Ik vind 'm prachtig!! :)

Marjolein zei

Geen moeite mee hier hoor, heb zelf al jaaaaren een kunstboom en die bevalt ons prima!
En deze..... nou, die is toch hartstikke mooi!

Splashes of Pink and Mint zei

Nee hoor je daalt niet in aanzien, hahaha!!!! Het is je vergeven met zo'n prachtige boom, vooral met van die lieve engeltjes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...