Pagina's

maandag 27 oktober 2008

Hulp gevraagd! En gevonden!

Het is gelukt, dankzij Elly! Elly, nogmaals hartstikke bedankt! Je bent een schat!

Beste allemaal,

Ik ben op zoek naar een velletje papier van October Afternoon Walk in the Park:


Is er iemand die nog zo'n vel heeft liggen en het weg wil doen? Of komt er iemand ooit in een winkel waar ze het verkopen? Zou je het dan voor mij willen kopen? Uiteraard vergoed ik alle kosten! Stuur svp een mailtje naar boto-family@planet.nl en ik ben je eeeeeuwig dankbaar!

(NB Ik weet wel dat ze nog in div. webwinkels te koop zijn, maar dan moet je vaak voor minimaal 10-15 euro bestellen en ik heb op het moment eigenlijk niets nodig. En in de scrapwinkels waar ik regelmatig kom (Heesch en De Creatie) daar hebben ze hem niet.)2 opmerkingen:

Je@net zei

Sorry meis, heb nog maar een heel klein restje van dat papier!
Hoop dat je succes hebt!

Splashes of Pink and Mint zei

Volgens mij hebben ze het nog bij Simpel Scrappen, daar ga ik morgen heen. Toevallig wil ik zelf ook nog een paar van deze velletjes, het is zo schattig met die hertjes!!! Wil je het als pakketpost of mag het ook dubbel gevouwen en per brievenbuspost? Ik hoor wel van je of je het nog nodig hebt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...