Pagina's

zaterdag 4 oktober 2008

Nieuwe banner en een layout

Jullie hadden misschien al wel gemerkt, dat ik zo veranderlijk ben als het weer en daarom ga ik mijn berichtjes voorlopig weer lekker in het Nederlands typen! Dat gaat zoveel sneller!! ((-:

En als we dan toch gaan veranderen heb ik een poging gedaan om m'n blog wat op te vrolijken en heb ik een banner gemaakt. De foto van die Margrietjes kon echt niet meer! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Zoals jullie misschien nog weten volg ik een cursus Photoshop en het maken van een banner was een mooie manier om hetgeen ik tot nu toe geleerd heb te oefenen. Ik heb een digitaal scrappakket gedownload van Kim de Smet. Zij maakt de mooiste digitale layouts en ontwerpt zelf de benodigheden. Ook heb ik nog geoefend met een digitale layout. Hij is nog een beetje simpel, maar ja, alle begin is moeilijk hè?


Ik vind het leuk om eens een kerstkaart of uitnodiging in Photoshop te gaan maken, maarrrrrrrr..... wat mij betreft gaat er toch niets boven een echte papieren layout!! Ik moet het papier en de embellishment kunnen ruiken en voelen! (En af en toe een beetje lijm snuiven) (((-;

Met papier van Sassafras heb ik onderstaande layout gemaakt. Ik kon me maar niet herinneren waarom ik inshemelsnaam het papier met de wolkjes had gekocht. Ik moet echt een vlaag van verstandsverbijstering hebben gehad, want het is helemaal mijn stijl niet. Maar ineens zag ik het licht en dit is het resultaat:

En ik ben er nog tevreden mee ook en dat terwijl oranje toch echt mijn kleur niet is. Anyhow, ben blij dat ik van het papier af ben, haha!

Nou, ik wens jullie allemaal nog een prettige zondag. Als ik het weerbericht moet geloven wordt het prima scrapweer!

Groetjes, Margriet

14 opmerkingen:

Arianne zei

Ik ben ook echt van de papieren LOs, maar een mooie digi-LO kan ik zeker ook waarderen!
Mooie banner ook, ik wil zelf ook nog eens zoiets maken.

Anoniem zei

Hoi Hoi wat is de banner leuk geworden. Het is echt goed gelukt!
en de lo super gewoon!

Buuf

Splashes of Pink and Mint zei

Noem het maar simpel, je digi l.o.! Ik vind het superknap van je! Maar inderdaad, voor mij gaat er ook niets boven echt papier. Je papieren lootje is ook weer een toppertje, vind het wolkenpapier eigenlijk heel erg leuk zo!
Tja, dit weer is niet veel soeps, maar ach, lekker binnen zitten heeft toch ook wel weer wat knussigs!
Oh, je banner vind ik helemaal geweldig! Voorlopig even zo laten hoor!

marjan zei

Wat een superlootje is dat geworden met die wolken !
Prachtige kleuren...je brengt me weer op een ideetje,want ook ik heb dit papier nog liggen ;)

Chantal zei

Hij is super leuk geworden. Prachtig papier en een prachtige uitwerking.

chloe zei

fantastic!
love it! :)

chloe
x

Marjan zei

Ik vind je layout heel erg mooi, die wolkjes icm die voetjes zijn zo schattig!
Je banner is echt heel leuk. Je blog wordt er heel vrolijk door!

Je@net zei

Mooie banner Margriet!! En je lo's zijn super!!

Chimene zei

Ziet er goed uit!! Prachtige layouts!!!

anja curvers zei

Mooie banner Margriet wat cool dat je dat zelf kunt ik heb daar zo m'n mensen voor!!!!! Je lootje had ik al bewonderd blijf hem echt geweldig vinden en die digi is ook niet slecht maar ik hou ook meer van het "echte"

Moon Hulsman zei

ooohhhh die voetjes met die lieve hertjes zooooo lief ik vind die lo helemaal geweldig
en die banner daar moet ik ook nog eens aan

Chimene zei

Dank je voor je al lieve berichtjes op mijn blog!!!
xx Chimene

Scraps from a boy zei

Wat een prachtige banner zeg, die is echt heel goed gelukt!

OOk je digilootje is super, simpel maar het hoeft niet altijd druk te zijn... vind hem heel goed! En je lootje, kben dr helemaal weg van TOP!

XOXO Peter

Anoniem zei

Een heel mooie digi lo Margriet! En bedankt voor je complimentje! Super leuke banner ook!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...