Pagina's

zondag 12 oktober 2008

The Sound of Music en Efteling-layout

Een tijdje terug waren mijn schoonouders 50 jaar getrouwd en omdat ze geen kado konden bedenken, hebben wij, alle kinderen en kleinkinderen, hen aangeboden om gezellig met z'n allen naar de musical The Sound of Music te gaan. Mijn schoonouders zijn nog nooit eerder naar een musical geweest en we dachten dat ze deze klassieker wel zouden waarderen.


Dus vandaag was het zover en togen we met z'n 16-en naar het Eftelingtheater. En op de een of andere manier begint het altijd een beetje te kriebelen in m'n buik als we in de Efteling zijn. Die sfeeeeeeer........ Heerlijk!

En alhoewel ik het verhaal een ietsiepietsie oudbollig vind, was de musical hartstikke leuk! Mooie decors en prachtige zang. En ook opa en oma hebben genoten! Daarna zijn we nog een hapje gaan eten in het restaurant aldaar, maar verder hadden we geen toegang tot de Efteling, helaas.
.
Maar toevallig heb ik vorige week nog snel even een foto van ons bezoek aan de Efteling in oktober 2007 weggescrapt, dus kan ik jullie toch nog een lo-tje over de Efteling showen:


Iedereen een fijne week toegewenst. Hier in het zuiden hebben de kinderen herfstvakantie. Als het weer zo blijft, dan kan het niet meer stuk!

5 opmerkingen:

anja curvers zei

Prachtig lootje weer en mooie foto's.

Dakini zei

De Lo is weer prachtig! Ik ben elke keer weer onder de indruk van wat je maakt.

Janine Langer zei

What a cute layout, love it. :)

Je@net zei

Geloof graag dat jullie een leuke dag gehad hebben, lekker zo met z'n allen een dagje uit!
Lootje ziet er weer super uit!

chloe zei

fantastic! love it!

thanks for your comment on my blog too!..LOL...you can never be to early for christmas lol

chloe
x

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...