Pagina's

zaterdag 25 oktober 2008

Nijntje ons Konijntje

Net als zoveel kinderen zeurde Ivy ons de oren van het ons hoofd om een konijntje. En net als zoveel ouders gaven wij haar haar zin. In het begin vond ze het wel leuk, maar Nijntje had scherpe nagels en beet in haar kleren als hij op schoot zat. Binnen loslaten ging niet meer, want hij beet de kabels door. En eenmaal buiten keek Ivy al snel niet meer naar hem om.

Toch was Nijn een leuk konijn! We lieten hem los in de tuin en daar liep hij vrolijk rond, zelfs tot in het gangetje en de straat achter ons huis aan toe en hij kwam altijd terug! Zelfs al zouden we van hem af willen, dan zou dat niet lukken, haha. Ook zat hij vaak achter onze kat aan en speelde hij graag met een bal. We zeiden dan altijd tegen de kinderen dat hij aan het voetballen was, maar in werkelijkheid probeerde hij gewoon om kleine balletjes te maken.....((-;

<< En hier moest een filmpje komen van ons voetballend konijn, maar krijg ik hem niet ge-upload. >>

Een paar weken geleden lag Nijntje zomaar ineens dood in zijn riante hok (Villa Buitenhuis genaamd). En ondanks alles vond Ivy het toch wel erg. Dat merkte ik toen ze een aantal dagen later vroeg of we een foto van Nijn hadden. Een goede reden dus om een layout over hem te maken; een leuke herinnering voor later!
Een fijn weekend! (of wat er nog van over is)

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Oh, wat een enige LO joh, zeker met dat verhaal erachter. Ik krijg em niet vergroot dus kan de journaling niet lezen, maar ik denk dat dat verhaal er staat!
Enig frame trouwens zo om die foto!

Peet zei

Wat supermooi, Margriet!!!

Chimene zei

Erg mooi gedaan!!! En zeker met het (herkenbare) verhaal erbij!!!!

Splashes of Pink and Mint zei

Hahaha!!! Wat een verhaal, over jullie "voetballende" konijn! Je lo is super!!! Geweldig leuk gedaan zo met die journaling er om heen. Het ziet er echt héél netjes uit! Hoe heb je het zo voor elkaar gekregen!
Nog een fijne zondag!

scrappy jen d zei

Hoi Margriet,
Ach......
Ja....Wat een - toch wel een beetje- zielige toestand, dan he?
Als Nijn dan echt NIET MEER IS.....Dan ineens wil je als kind toch wel graag iets moois als aandenken....
Je LO is zooooo MOOI!
Warme kleuren en wat een lieve foto....
Ha, ha...Ik herken het helemaal: wij hebben nu (omdat onze zoon zo zeurde om een hondje) een HOND en ha, ha...WIE MOPPERT ALS IE UIT MOET IN DE REGEN?????
JUIST! Onze zoon!
Fijne zondag verder nog, meis en dank je wel voor je lieve comment op mijn blogje,

groetjes, Jenny.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...