Pagina's

woensdag 11 september 2013

Even voorstellen


Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan maar liefst 3 (!) nieuwe demonstratrices die Stampin' Up! weer rijker is en die onlangs bij mij zijn ingestapt.Hier komen ze, in willekeurige volgorde:Eefje Selder
Hoi, ik ben Eefje Selder, op de valreep nog 31 lentes jong en bijna 6 jaar geleden met mijn vriend een prachtig bouwval gekocht in een klein plaatsje in Duitsland nabij Schinveld (Zuid-Limburg). In die zes jaar hebben we dit bouwval met eigen handjes verbouwd (zijn nog steeds bezig J) en zijn we de trotse ouders geworden van twee prachtige zoons. De oudste heet Bowen en wordt in oktober 3 jaar en de jongste telg heet Arden en wordt in november alweer 1 jaar. 

Al sinds ik klein ben heb ik een voorliefde om iets moois te creëren met mijn handen. Voor mijn werk ben ik de hele dag druk in de weer met het samenstellen en analyseren van cijfers, dus zodra ik thuis kom vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg maken. Ik ben in aanraking gekomen met Stampin’ Up! toen ik opzoek was naar aankleding/afwerking voor mijn andere hobby taartdecoratie (http://deliciouslymadeforyou.blogspot.com). Ik was meteen verkocht aan de diverse mogelijkheden die je kunt creëren met de producten van Stampin’ Up.

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog (http://creativewithyourowntwist.blogspot.nl) bezoekt en ik je kan inspireren iets moois te maken.Mary Couwenberg
Hoi, ik ben Mary, 54 jaar, moeder van 2 kinderen, reeds 35 jaar getrouwd met Antoon en woon in Veldhoven.

Mijn hobby's zijn buiten natuurlijk het stempelen, mandala's tekenen, lezen en verder mijn 2 lieve labradors.

Je kunt me hier {klik} vinden op Facebook.

Lydia Foolen

Hoi, ik ben Lydia Foolen, 49 jaar en mijn grootste hobby's zijn: stempelen; overal op waar je maar op kan stempelen, schilderen van decors en andere materialen en wandelen met mijn trouwe viervoeter Ranger.


Ik ben getrouwd met Pieter en samen hebben we 2 kinderen: Tjeu (15 jaar) en Malou (13 jaar).

Ik ben te volgen op Pinterest {klik}, kijk daar naar het bord Zelfgemaakt {klik} en je kunt zien waar ik mee bezig ben.


*****************Graag wil ik deze enthousiaste en über-creatieve dames een heel warm welkom heten in de familie van Stampin' Up! en ze heel veel succes en bovenal plezier toewensen! Daarnaast wil ik ze nogmaals heel hartelijk bedanken dat ze het vertrouwen hebben om bij mij in te stappen. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik. En je weet het hè, voor vragen kun je altijd bij mij terecht!Mocht jij nu ook interesse hebben om demonstratrice te worden of wil je weten hoe het nu precies werkt, neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik vertel je er alles over. Er loopt momenteel nog steeds een leuke actie:

Stel je starter kit naar eigen keuze samen uit de actuele catalogi. Zoek uit voor € 175 en betaal slechts € 129. Je betaalt ook geen verzendkosten! Daarnaast krijg je van Stampin' Up! ook nog een heel pak aan materiaal, waaronder 8 dikke catalogi, 8 kerstcatalogi, bestelformulieren enz. enz. En bedenk; je kunt het demonstratrice zijn geheel naar eigen inzicht invullen. Je hoeft bijv. geen workshops te geven als je dat niet wilt. De enige verplichting die je hebt is per kwartaal een omzet van € 363 incl. BTW te halen. Misschien kom je met een groepje knutselvriendinnen al mákkelijk aan dit totaal? Dat zou mooi zijn, want op die manier genieten jullie allemaal van 20% korting + nog vele leuke extra's!


 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Succes, dames!

Freubelparadijs zei

Goede bezig Margriet! En dames van harte welkom bij deze geweldig groep.
Freubelgroet,
Petra

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...