Pagina's

zaterdag 28 september 2013

Wonderfall + geluksmomentje # 2

Om nog maar even in herfstsferen te blijven een 2e blogberichtje vandaag (voor het eerste bericht scroll naar beneden plies).Met onderstaand herfst kadoosje wil ik graag meedoen met de volgende challenges.


Wederom gemaakt met de Wonderfall stempelset van Stampin' Up!.Istienietwonderfall???Want, ja ik heb de smaak te pakken.....Met mijn eerste deelname ever met dit kaartje aan deze CAS On Sunday challenge won ik namelijk zomaar de eerste prijs!!!
Na mijn prijs in de loterij van gisteren (geluksmomentje # 1), was dit dus mijn geluksmomentje # 2 (((-:
En ik kan je vertellen dat er afgelopen maand nog meer geluksmomentjes waren. Ik ga ze jullie nog allemaal vertellen!{smile}
9 opmerkingen:

Clarle van der Lugt zei

Is was benieuwd maar niet iedereen in jullie team kan zijn mond houden geheim volgens mij verklapt!!

Miranda V zei

Wat een enige verpakking! Die wiebeloogjes ook echt er bij, cuuute! En gefeliciteerd met je winst met je kaart, dat is een mooie introductie in challengeland haha. Wat heerlijk, al die fijne geluksmomentjes! Geniet er lekker van zolang het geluk je toelacht, ik ben benieuwd naar je andere momenten!

Helen zei

Wat een leukerdje; je bent goed bezig. Groetjes Helen

kaneeltje zei

Wat een perfecte strik ! En succes !

Mariken zei

Je kaart voor CAS on Sunday was ook echt een toppertje! Gefeliciteerd!
Gezellige dag, Mariken xx

jackelien zei

Erg mooi gemaakt. En Gefeliciteerd met je eerste plaats.
Gr jackelien

Unknown zei

Wauw, wat een hoop leuke dingen allemaal!! Echt gaaf zeg :) en gefeliciteerd met je eerste prijs!

Colien zei

Mooi! En proficiat met je prijs, heel terecht!
grtz. Colien

trudelmj zei

Very cute!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...