Pagina's

woensdag 4 september 2013

Make and Take

In april van dit jaar bezocht ik een Stampin' Up! event in Almere.Het was een SUper leuke dag en er waren veel van mijn team-genoten aanwezig.Het was de bedoeling dat we 's-middags creatief bezig zouden zijn met 2 make-and-takes.
Maar door het eindeloze gepraat (althans zo leek het) van een belastingadviseur en het vele gebep en geswap met collega-demonstratrices werd er weinig meer gemeekt en teekte ik mijn pakketjes maar mee naar huis.....
Waar ze vervolgens een maand of vier bleven liggen, omdat het niet helemaal mijn ding was.......
Dit leuke Calypso Coral doosje bijvoorbeeld werd gecombineerd met Gumball Green. Nu houd ik al niet van kaugomballen (ze zijn in no-time taai en smaakloos) en al heeeeeeeeelemaal niet als ze ook nog grien zijn!!
Groen is simpelweg NIET mijn kleur!
Dus om een lang verhaal kort te maken.......


 
Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik het Calypso Coral in combinatie met Pool Party veel mooier vond.{Is ook niet zo verwonderlijk; ik hou namelijk WEL van poels en nog meer van parties!}En zo geschiedde.
Ik maakte er nog wat kaartjes bij.....

 En alwéér was ik heppie met het resultaat!
Conclusie....Take your time.....   And Bee Creative! 


7 opmerkingen:

Helen zei

Ha die Margriet, dit is inderdaad een prachtige kleurencombi. Leuk doosje met prachtige kaartjes. Tot gauw, Helen

Unknown zei

Wat leuk Margriet! Bij mijliggen de pakkertjes ook nog steeds in de kast. Misschien moet ik er maar eens mee aan de gang gaan en dan mijn eigen ding van maken net als jij hebt gedaan. Super leuk!
Liefs Angelique

Colien zei

Hihi, wat een mooie motivatie om andere kleuren te gebruiken. Ik vraag me nu alleen af waarom ik vaak op bruintinten (:s) uitkom...
Maar die hebben bij SU vast ook hele mooie namen ;P
grtz. en fijne dag!
COlien

Brenda zei

Zoals altijd, heerlijk om jouw blog berichtjes te lezen! :-)
Geweldige kaartjes met het superleuke doosje heb je gemaakt zeg!!
TOP!
Lieve groetjes Brenda

Freubelparadijs zei

Ik vind ze koeoeoeoel (cool) geworden.
Freubelgroet,Petra

Clarle van der Lugt zei

Ik zou zeggen Workshop ??

Groetjes Clärle

Miranda V zei

Nou, ik vind het helemaal niet erg dat groen je kleur niet is (die van mij ook niet ;-) ), dit resultaat vind ik vermoedelijk veel aantrekkelijker. Wat een leuk verhaaltje er ook weer bij, heb 't met plezier gelezen! Je kaarten bij je projectje vind ik ook heel geslaagd!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...