Pagina's

donderdag 26 september 2013

Voortaan ook online shoppen + uitverkoophoekje!!!


Zoooooo, dat is lang geleden!!
Ik heb het mega-druk gehad de laatste tijd, maar wel met allemaal leuke dingen!! Er zijn heel veel geluksmomentjes voor mij geweest de afgelopen weken, maar daarover later meer......
Wat ik jullie voor nu niet kan onthouden is dat je voortaan ook bij mij online en vanuit je luie stoel Stampin' Up! producten kunt bestellen. Daarnaast heeft Stampin' Up! in de onlineshop ook een uitverkoophoekje ingericht; de Clearance Rack. Daarin worden producten uit de oude catalogi met heul veul korting aangeboden!!Enne.....het gaat er een stuk relaxter aan toe als bij het Prijzencircus en de Dolle Dwazen Dagen kan ik je vertellen!!! (-:

Klik op het logo om in mijn online-shop te komen.Het voordeel is dat je altijd en overal direct kunt bestellen en je je bestelling misschien sneller in huis hebt. Je bent niet afhankelijk van mij en wanneer ik ga bestellen. Maar let wel;
  • bestellingen kunnen alleen met een creditcard betaald worden.
  • je betaalt altijd € 5,95 verzendkosten
  • ik kan je bestelling niet leuk inpakken en géén extraatje en/of catalogus bijvoegen!!


Natuurlijk kun je ook gewoon bij mij blijven bestellen op party's, via mail, telefoon, What's App, Facebook, op straat, aan de deur en bij helder weer de tamtam. Geef wel even een seintje als je dat laatste gaat doen, want dan moet ik ff buiten gaan staan. (-;
Mocht je iets in de Clearance Rack zien dan geldt OP=OP en WEG=PECH. Je kunt het altijd aan mij doorgeven, maar ik kan niet garanderen dat het er nog is als ik ga bestellen. Wil je een artikel uit deze uitverkoophoek dus perse hebben, dan adviseer ik het om het direct online te bestellen, voordat het weg is. 
Ik zou zeggen, neem vooral eens een kijkje in de shop, er staan hele leuke dingen in en het is makkelijker kijken dan in de online-catalogus.
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...