Pagina's

zondag 1 september 2013

New Home CAS on Sunday Challenge

2 berichtjes op één dag..... Het moet niet gekker worden!!Mijn inspiratie en vooral ook zin zijn na misschien wel een jaar/anderhalf jaar afwezig te zijn geweest echt weer helemaal terug en dat begint zijn vruchten af te werpen. Niks geen urenlang zoeken meer op internet en zoeken naar het juiste papier, maar weer gewoon iets in je hoofd hebben, gaan zitten en het MAKEN!Héérlijk als het er dan ook nog zo uitkomt zoals je in gedachten had.En vandaag had ik gewoon eens zin om met de CAS on Sunday Challenge mee te doen. Het thema is Welcome Home/New Home en de kaart moet uiteraard Clean & Simple zijn.
Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo'n volgzaam type en trek ik graag mij eigen plan, maar hier kon ik wel wat mee.{Oooooh, had ik vroeger op school ook maar zo goed naar de juf geluisterd!!}
 
Van Stampin' Up! gebruikte ik dit keer het Color Collection Designer Series papier Wild Wasabi en het Soft Sky Cardstock. De bloemetjes ponste ik met een Itty Bitty Shape punch uit een restje So Saffron Cardstock en plakte er een Calypso Coral Candy Dot in. Ook voor de deurknop gebruikte ik een Candy Dot. Het witte lijntje trok ik met de Beste-Witte-Stift-Ooit van Signo (ook verkrijgbaar bij SU).Het huisje is een sticker uit een oude lijn van Doodlebug, het wolkje is een stans van Lil' Inker Designs en bij gebrek aan een 'New Home'-stempel typte ik deze gewoon in Word en printte hem uit.

Je ziet dat de kleuren en materialen van Stampin' Up! perfect gecombineerd kunnen worden met andere merken. En wat ik altijd de kunst vind om een kaart in evenwicht te krijgen is het kleurgebruik. Het fijne is dat de kleuren binnen de lijnen van SU zo perfect bij elkaar passen, dat je helemaal niet hoeft te zoeken; het matcht simpelweg gewoon! Ik probeer de gebruikte kleuren wel altijd minimaal één keer ergens terug te laten komen. Zo creëer je rust en evenwicht.  Ben er alwéér heppie mee!
7 opmerkingen:

anja curvers zei

En terecht dat je heppie bent het is een prachtig kaartje hoor. Heerlijk ook dat je je mojo weer helemaal terug hebt leuk he als je dan zo kunt creeeren en er precies uitkomt wat je in gedachten had. Werken met die mooie producten van SU helpt natuurlijk wel mee.leuk dat je meedoet met CAS on sunday.

Mariken zei

Heerlijk is het als de inspiratie vanzelf komt, ik moet op dit moment erg hard zoeken! Maar als ik je verhaal lees, is er nog hoop! Dit kaartje bewijst dat maar weer, echt harstikke mooi geworden en CAS!
En tof dat je meedoet aan CAS on Sunday.
Groetjes en fijne avond, Mariken xx

Unknown zei

Aan al jouw berichtjes is te merken dat je gewoon op het moment heerlijk in je vel zit Margriet. En weet je wat daar zo leuk aan is??? Je maakt er andere mensen ook blij van. Je kaartje is echt super. En dat verhaal over rust en evenwicht, daar ben ik het helemaal mee eens. Probeer ik ook meestal zo te doen.
Liefs Angelique

Anoniem zei

Beautiful card-and such lovely paper piecing :)
Best wishes,Nessa

Freubelparadijs zei

Doordat je de spullen van SU zo heerlijk kunt combineren, is je balans terug. Alle het goede bij elkaar. Top kaart!

Marianne Schut zei

Hai Margriet, als ik zo'n kaartje gemaakt zou hebben, zou ik ook helemaal heppie zijn hoor! Hij is helemaal leuk en alles past perfect bij elkaar! Daar ben jij trouwens altijd een kei in! Helemaal leuk dus! Groetjes Marianne

Anneke zei

Superleuke kaart! Fijn dat je meedoet bij CAS on Sunday!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...