Pagina's

woensdag 9 juli 2014

BravoMijn nichtje Linsey (die van de enquete van vorig jaar) rondde deze week haar universitaire studie af.En nog wel Cum Laude ook......We wisten al dat ze slim was, maar ze is nu ook officieel de slimste van de familie.Bravo Linsiepinsie; dat verdient een kaartje!

Voor de tekst en label op het kaartje gebruikte ik de nieuwe Tag Talk stempelset + pons. De Crumb Cake sterretjes maakte ik met een spongedauber en het 'sterrensjabloon' van blz. 205 van de catalogus. Leuk om te doen joh. Wist je dat 2 van deze sjablonen (bijv. de hartjes en sterren) samen slechts € 3,50 kosten? De roze sterretjes zijn van de Pictogram Punches stempelset en de daarbij behorende Itty Bitty Accent Punch pack.  Mocht je nog iets willen bestellen uit de nieuwe gids; donderdag 10 juli doe ik nog een bestelling weg. Ik hoor het graag!Dat was het weer voor vandaag. Fijne dag nog.
7 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Wauw Margriet, wat een super gaaf kaartje, zeker erg leuk de sterretjes! En natuurljk mijn felicitaties voor Linsey! Liefs Marianne

Judith zei

Mooie kaart! Leuk zo met de sterren!

Groetjes Judith

Miranda V zei

Ja, wat een koopje he? Stond óók al bijna op mijn lijstje, maar ik heb al een sterrenmask. Ik ben dol op sterren en je kaart vind ik dus extra leuk. Wat een mooie, lieve kleurencombinatie ook, het bruin met roze. Ik duik zo nog even op de bank in de hoop wat knopen door te hakken. ;-)

Ellen zei

Das inderdaad niet duur en zo te zien erg leuk en bruikbaar! Komt misschien wel op mijn verlanglijstje ;) Jouw kaartje is super. De kleurencombi heeft iets stoers en liefs, mooi.
Groetjes, Ellen

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke kleuren combinatie is dit, stoer en lief. En wat super stoer dat ze cum laude is geslaagd! Ik had de set ook al gezien, maar hij staat nog niet op mijn verlanglijstje, als ik dit zo zie begin ik te twijfelen, maar ik heb nog wensen genoeg, nu alleen nog een zak geld!! Groetjes, Ingrid.

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje Margriet.Groetjes Joke

José zei

Wat een super gaaf kaartje!
Groetjes,
José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...