Pagina's

woensdag 31 december 2014

Een knallend uiteinde2014 zit er bijna op. Wat is het jaar weer voorbij gevlogen. Een jaar met gelukkig meer hoogte- dan dieptepunten. Ja, eerlijk is eerlijk, die waren er ook, maar daarover schrijf ik niet zo graag. 
Graag wil ik jou bedanken dat je deel uitmaakte van mijn avontuur in 2014. Mede dankzij jou is het geworden wat het is. Het was een mooi jaar, maar toch ben ik blij dat ik het kan afsluiten. Morgen begin ik aan de eerste blanco bladzijde van een nieuw 365 dagen tellende avonturenboek. En ik ben vastberaden mijn eigen koers te varen en er iets moois van te maken, zowel creatief als persoonlijk. Ik hoop jullie daarvan te kunnen laten mee genieten.


Voor nu wens ik iedereen een knallend uiteinde en een goed begin en zeg; bye bye 2014, hello 2015!
7 opmerkingen:

Marlieke zei

Dat 2015 je maar brengt waar je komen wil! Ook jij een goede jaarwisseling en tot in 2015!

Miranda V zei

Op creatief gebied heb ik van je genoten in 2014, dat ga ik in 2015 weer net zo doen als jij lekker verder blijft freubelen. Ik hoop in het nieuwe jaar weer net zo vaak grinnikend je berichten te mogen lezen. ;-) Fijne jaarwisseling!

Colien zei

Fijne jaarwisseling en op naar een creatief spetterend 2015!
grtz.Colien

Monique zei

Margriet, ik wens je een fantastisch 2015 toe!

Mariska zei

Heel veel liefde en geluk voor 2015....een heel nieuw jaar waarin al je dromen mogen uitkomen..

kaneeltje zei

Ik ben zo blij dat je nog blogt en af en toe een grote smile op mijn gezicht tevoorschijn tovert ! De beste wensen voor 2015 ( kan jezelf invullen wat dat voor jou is)!
En je boek voor 2015 is niet meer blanco hoor ! Daar staan eind van deze maand een paar DROOMdagen in 😉!

Unknown zei

Elke keer als ik een berichtje van jou voorbij zie komen wordt ik daar blij van! Je geeft me inspiratie en een glimlach op mijn gezicht. Ga zo door Margriet. Ik wens je een geweldig 2015 en hoop je weer eens ergens tegen te komen.
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...