Pagina's

zaterdag 27 december 2014

Let the sun shine.....en weggeefje
Brrrrrrr, normaal gesproken ben ik gek op sneeuw, maar na de zachte winter van dit jaar heb ik er helemaal geen zin meer in en kijk meer dan andere jaren uit naar het voorjaar.Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de seizoenen, vind het heerlijk als het een paar weken achter elkaar vriest en van mij mag er de hele maand december een pak sneeuw liggen, maar dit jaar.........Brrrrrrrr.Ik wil zon!
2 weken terug ging ik langs de huisarts. Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker en we besloten om maar eens bloed te laten prikken. Na een kleine week kreeg ik de uitslag, was ik een antibiotica-kuur rijker en bleek ik daarnaast -net als honderdduizenden andere landgenoten- een tekort aan vitamine D te hebben.Brrrrrrrrrrrrrr.
Ik denk dus dat het een natuurlijke reactie is dat mijn lichaam snakt naar zon.Om de natuur maar een handje te helpen kocht ik een potje vitamine D en ben ik de afgelopen dagen met frisse kleuren en producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus en SAB-folder aan de slag gegaan.
Ziet er dat zonnig uit of ziet er dat zonnig uit?
En als dat niet afdoende mocht helpen, dan ga ik die vitamine D gewoon verderop zoeken.

Waarmee ik tevens wil laten zien dat dromen ECHT kunnen uitkomen.
Ik heb er lang over getwijfeld of ik zou gaan, maar het was een droom van me om met mijn Stampin' Up! verdiende centjes naar Amerika te gaan, dus ik besloot het te doen.

{En voor degene die daar heel hard om moest lachen -> lekker puh!}
Ik leef maar één keer tenslotte.

Het afgelopen jaar heb ik veel van mijn dromen met jullie gedeeld. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar wat jouw dromen zijn en misschien nog wel meer naar wat jij doet om ze uit te laten komen. Wil je ze met me delen? Laat dan hieronder bij de opmerkingen een reactie achter en voor de leukste/liefste/ontroerendste/grappigste/origineelste/mooiste droom geef ik 4 januari deze stempelset weg

See Ya Later!
20 opmerkingen:

Peet752 zei

You go girl!! Mijn droom is om in het nieuwe jaar veel overtollige bagage achter me te laten. En dat gaat fysiek al een eind goed. Nu -16 kilo. Dus laat 2015 maar komen.

Unknown zei

Ik volg je pas sinds enkele weken (op facebook en je blog. sinds enkele seconden ook op pinterest ;) Ik wens jou een creatief nieuwjaar toe! tja mijn droom? Ik droom van een creatief nieuw jaar met veel inspiratie :D

Mariken zei

Hey Margriet, mijn dromen zijn eigenlijk heel "gewoon". Als je partner een ernstig hartinfarct heeft gehad, daar na een hartstilstand...daar weer bovenop komt, dan is je allergrootste wens samen oud worden...en dat meen ik uit de grond van mijn hart...

Jacqueline DH zei

Wat een mooie droom die je uit laat komen Margriet! Ik ben er ook geweest en het is prachtig.... Mijn droom: de komende 3 halfjaarlijkse controles bij de oncoloog net zo goed als de afgelopen 3,5 jaar zodat ik de magische 5 jaar schoon grens bereik!! En dat gaat lukken!


Groetjes
Jacqueline

Joke de Wit zei

Hoi Margriet,mijn droom is dat ik ooit een groot jeu de boulspeler wordt ben er namelijk helemaal aan verslaafd.Groetjes Joke

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Wat leuk een reisje naar Amerika, lekker van gaan genieten joh. Ach dromen heeft ieder mens wel, maar als ik hier de ellende al lees. Dan ben ik een tevreden mens, wat gezond is en een fijn gezin, een leuk huisje en hobby heb, wat wil een mens nog meer dan hé!
Groetjes Ingrid

Janneke zei

Good for you stoerie ;o)
Heel veel plezier in the USA ..

XO Janneke

José zei

Go girl!!!! Have dun.
Jose

jackelien zei

Wat een gave droom heb jij en dat die ook nog werkelijk wordt.
Super gaaf. Ik hoop voor volgend jaar hetzelfde als dat ook kan met mijn eigen verdiende su centjes. Dan ben ik zeker tevreden.
Heel veel plezier meid.
Liefs Jackelien

Gerdine zei

Dat is het betere werk! Wat gaaf! Mijn droom? Een potje met heel veel extra tijd ;)

Sabine zei

Oh wat leuk voor je dat je deze droom uit kan laten komen. Mijn droom voor dit jaar is toch wel dat ik kan verhuizen naar een rolstoel-toegankelijke woning. Daar zou ik veel meer uit de voeten kunnen als in mijn huidige huis. Liefs Sabine

Margreet zei

Wat gaaf voor je Margriet...enjoy!
Mijn droom is om gauw oma te worden en dan samen met mijn man heerlijk op dat kleintje te kunnen gaan passen!
xxx Margreet

Marlies zei

Wat fijn dat je erachter gekomen bent waardoor je je niet lekker voelt. En je droom die uitgekomen is? Dat is echt helemaal gaaf! Mijn droom is simpel. Het afgelopen jaar heb ik vier miskramen gehad. Mijn droom is om in 2015 een gezonde baby te krijgen. Helaas weten ze in het ziekenhuis ook niet waar het door komt dat het steeds misgaat, en is het waarschijnlijk gewoon pech. We oefenen dus gewoon nog maar even door, wat op zich niet erg is ;) maar een kindje is het enige wat ik wil.

Unknown zei

Veel plezier in Amerika :-)!! Mijn droom......... Tja dat is een moeilijke he :-)! Maar vooral dat mijn moeder gezond blijft ( ze heeft wat problemen met haar hart en bloeddruk) en dat ik in 2016 nog steeds creatief bezig ben en natuurlijk een springelevend gezinnetje heb, he ;-)!!!!
Liefs Luna

Colien zei

Mijn droom is om te kunnen blijven dromen! Stel dat je niks meer te dromen hebt.... Voor 2015 komt 1 droom uit: ik heb verlof tijdens Alpe d'Huzes en mag dus die week met Rolf mee naar Frankrijk!
Jij veel plezier in Amerika, tof!
grtz.colien

Stempelacademie met Cindy zei

Dag Margriet,
mijn droom is ooit een Su-demo te worden hier in België en ik weet dat dat ooit gaat lukken! Ooit ;) En dan kunnen we misschien eens samen lekker gekken, laat ze maar lachen :p
Liefs, Cindy

Rianne van dam zei

Wat een leuke kaart en wat leuk dat je naar Amerika gaat!
Mijn droom is om mijn negatieve verleden om te zetten naar iets positiefs voor het heden, hierom houd ik een dagboekje bij en ga ik zo nu en dan op bezoek bij iemand die me hiermee kan helpen. Ook probeer ik positieve nieuwe herinneringen te maken, door veel leuke dingen te doen en te investeren in mijn relaties met anderen.
groet

Anita zei

Nou Margriet ge het GROOT gelijk dagge oew droom werkelijkheid makt!!! Ge leeft mar inne keer dus GENIETUHHHHH!
Ikkezelf ben hillemol ginne dromert.......dez muskien wel seij, mar van de andere kaant bekeken, betekent ut wel dak DIK tevrejen ben 😀.
En da kan ok nie iedereen zeggen 😜
Ik wens jou unne skonne vakantie ennuh.....
Let joor driem kom troe 👍👍👍👍

Unknown zei

Wow Margriet, dat is nog eens gaaaaaf!! Je hebt er ook heel hard voor gewerkt, dus ga er lekker van genieten.
Mijn dromen zijn eigenlijk al allemaal uitgekomen. Een leuke man, twee lieve kinderen, een prachtig huis, de liefste hond van de wereld en een super leuke eigen pony. Wat wil een mens nog meer????? Ik geniet van het leven en hoop dat het nog heel lang mag duren met alle lieve mensen om mij heen.

Heidie zei

Ik heb twee dromen, dat ik een leuke baan vind zodat ik weer leuke scrap spullen kan gaan kopen. En dat mijn vriendin snel geopereerd kan worden en ze haar van haar pijn verlost wordt.

liefs Heidie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...