Pagina's

woensdag 24 december 2014

Project Life kerstkaarten


Nog een paar allerlaatste kerstkaarten gemaakt met Project Life kaartjes om te laten zien.Het is typisch hoeveel kerstkaarten ik dit jaar toch nog heb gemaakt en verstuurd, terwijl ik een aantal jaren geleden heb gezegd er niet meer aan mee te doen. 
Maar nu stop ik ermee hoor. Ti's echt mooi geweest. 
Ik kan geen kerstkaart meer zien.
Even een paar daagjes rust en dan gaan we weer met frisse moed en frisse kleuren aan het nieuwe jaar beginnen.
6 januari start de Sale-A-Bration en gaat de lente/zomer catalogus online. Ik heb het meeste al in het echt gezien en Holly Jolly het ene is nog mooier dan het andere! (-: 
Het zit zo: bij iedere € 60 die tussen 6-1 en 31-3 aan Stampin' Up! producten besteedt mag je een gratis SAB-kadotje uitkiezen. 
Ik kon in eerste instantie nie-kieze-nie, zo'n leuke stempelsets zijn er uitgekomen. Nieuwsgierig? Tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 2,56) stuur ik een gids en folder naar je toe. Afhalen bij mij in Veldhoven kan natuurlijk ook, dan kost het je niks. 

6-1 komt de folder en gids online. 8 januari doe ik mijn eerste bestelling de deur uit.
Tot zover de huishoudelijke mededelingen. Ik ga nog wat laatste bestellingen wegbrengen en dan is het mooi geweest.
Ik wens jou en je familie hele fijne feestdagen!!6 opmerkingen:

Ilse zei

Ik wens jou en je familie heel gezellige Kerstdagen. Voor 2015 wens ik je een super creatief jaar, dat je nog vele doelen kan en mag bereiken met SU maar zeker ook op persoonlijk vlak. Ik kijk al uit naar al het nieuws in januari ( ben ook wel toe aan iets anders dan kerstkaarten ;-)
Groetjes
Ilse

Marlieke zei

Wat zijn ze leuk!!!!!
Fijne dagen!
Groetjes Marlieke

Anita zei

Mooie kaartjes Margriet!
Fijne feestdagen voor jou en je gezin!

Colien zei

Fijne dagen en alle goeds voor 2015! Mooie kaarten heb je (toch nog) gemaakt!
gtz.Colien

Peet752 zei

Ik hoop dat je dagen mooi waren. En ik wil heel graag de gidsen om me vast lekker te maken ;-)

Unknown zei

Wow, die eerste met die boom ben ik helemaal weg van. Wat een gave kaart.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...