Pagina's

dinsdag 9 december 2014

HeinIk had het druk de afgelopen week. Heel erg druk. Thuis, met Stampin' Up!, verjaardagen, Sinterklaas en op het werk. Maar hoe druk het ook is, af en toe moet je even tijd maken voor een lolletje.Op onze praktijk hebben we een skelet staan. Hein genaamd en mager istie ook. Vrees niet, het is geen patiënt die we te lang hebben door behandeld. Hij staat er gewoon een beetje op de kast te staan en er worden af en toe wat grapjes met hem uitgehaald -ik zal je de details besparen, ze zijn te flauw voor woorden-, het liefst door onze hockyende interieurverzorgster. En laat die laatste nu vandaag jarig zijn.....Dus had ik zin om me eens lekker uit te leven met papier, plakband en een schaar. Daarmee kun je een heel eind komen.
  Het rokje is van een afvalzak, het hockeyshirt haalde ik van internet en printte het uit op 2 a4-tjes en het bitje is een notitieblaadje. De hockeystick van de dochter van de baas completeerde het geheel. Let vooral ook op de kleurencombi; onze Hein zou zo in de Stampin' Up! catalogus kunnen toch?
Mmmmmhhh, ik vind dit eigenlijk veel leuker dan de boekhouding doen......

7 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een leuk idee. liefs Sabine

Peet752 zei

Ha ha ha geweldig!

Ellen zei

Hahaha, een hockey Hein!

Unknown zei

Geweldig Margriet!! Idee voor een nieuwe productlijn bij SU!?

Anita zei

Heee das skon. Kik da zen nou van die mooie momenten op t werk he. Fijn dadda nog kan!!
De jarige zaller zeker mi in dur sas zen geweest!

kaneeltje zei

Als ik aan een skelet denk dan is het een levensgrootte ! Toen las ik t-shirt A4 en bekeek ik de foto nog eens goed, een miniformaat........heel leuk gedaan !
En kon ze de grap waarderen ?

Helen zei

:-)
toppie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...