Pagina's

maandag 14 september 2015

Teamdag Jenni PauliJ.l. zaterdag orginiseerde één van mijn teamleidsters Jenni Pauli weer een teamdag voor al haar teamleden (en dat zijn er veeeeeeel). Behalve teamleidster is Jenni ook nog eens mijn GROTE creatieve en Stampin' Up! voorbeeld. Daarnaast is ze een geweldig leuk mens. Je snapt dat ik dan ook al weken uitkeek naar deze dag.Met maar liefst 7 teamgenootjes reden we 's-morgens vroeg naar Duitsland. Jenni woont niet zover over de grens, dus voor mij klinkt dat verder dan het in werkelijkheid is. Het was echt weer een SUPER dag!! De meer dan 100 deelneemsters werden zoals altijd waanzinnig in de watten gelegd. De hefstdecoratie was geweldig en omdat iedereen wat te eten meebrengt is er een gigantisch buffet. Elke keer opnieuw voel je je er zo welkom.....Naast een heel decoratief team, werd Jenni dit keer bijgestaan door 'assistente' Helga Hopen, ook al zo'n leuke, creatieve vrouw. Voor foto's van deze bijzondere dag, workshops en decoraties verwijs ik jullie graag naar de websites van beide dames (klik op de namen).Zelf maakte ik o.a. deze layout.


Het was eigenlijk als de voorkant van een herfstalbum bedoeld, maar omdat ik bang was dat ik een herfstalbum niet vol zou krijgen, maakte ik er een layout van als herinnering aan deze fijne dag.


Samen met een aantal collega's werd ik nog speciaal in het zonnetje gezet en naar voren geroepen (waaah, ik houd niet van naar voren geroepen worden) voor het behalen van de Incentive Trip 2016.


Rechts Jenni, 2e van rechts Helga (foto van website Jenni)De aanwezige teamleden die de reis verdiend hebben (er zijn er nog meer) kregen een mooi ingepakt armbandje en een superlief boeketje bloemen, dat nu natuurlijk om mijn salontafel staat te pronken.
{gelukzalige zucht}
Je merkt het wel hè? Ik ben nog steeds aan het nagenieten......
6 opmerkingen:

Ilse zei

Groot gelijk dat je nog nageniet! het moet wel een heel leuke ervaring zijn om met zoveel mensen je hobby te beleven. In de bloemetjes gezet worden blijft leuk.Ik geniet gewoon al door dit te lezen ;-)
Groetjes
Ilse

Miranda V zei

Jeutje, wat een groot team! Wat een super leuke dag moet dat zijn geweest, heerlijk om met zoveel creatieve mensen samen te zijn en dan óók nog eens in het zonnetje gezet te worden. Het ziet er super verzorgd uit allemaal, gaaf zeg!

Sarah zei

Geniet gerust na ! Ziet er heel tof uit allemaal !
Liefs ☆ Sarah ☆

Maria V zei

Wat een gezellig verhaal van een superdag. Nog gefeliciteerd en gelukkig heb je ook de foto`s nog om dubbel na te genieten.

Colien zei

Ziet er inderdaad uit als een mega-gezellige dag! Heb ook de sites van beide dames ff bekeken, wat een werk hebben ze er van gemaakt om een prima sfeertje neer te zetten, gaaf!
Mooie lay-out heb je gefröbeld, leuke herinnering!
grtz. Colien

Ju~la zei

Hee Margriet,
het was wel een hele leuke dag. En er gewoon een layout van te maken vind ik ook een leuke herinnering. Nu weet ik wel wat je plan was toen je ermee bezig was ;-)
Vond het trouwens heel leuk met je te kletsen en weer eens een aantal nieuwe teamleden te leren kennen.
Groetjes Julia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...