Pagina's

dinsdag 26 januari 2016

Hello, it's me..... {again}


Nonde kannonne wat is het lang geleden dat ik geblogd heb! Ik schaam me diep, want het is als zelfstandig ondernemer natuurlijk oliedom om niet te bloggen tijdens de grootste Stampin' Up! actie van het jaar: Sale-A-Bration.Maar goed, het loopt zoals het loopt. Ik weet hoe dat het komt en heb daar vrede mee. En het leuke van bloggen is dat je elke dag weer opnieuw kunt beginnen. (-;Facebook en Instagram zijn altijd wel helemaal up-to-date; dus wil je niets van mijn creatieve uitspattingen missen, volg me dan daar.
We gaan gewoon de draad weer oppakken. Ik weet eigenlijk niet goed waar te beginnen, maar laten we de verjaardag van mijn zoon nemen. Die werd op 15 januari 17 jaar en ik maakte een leuke kaart voor hem met de Sale-A-Bration stempelset Hello.


Deze stempelset is echt mijn favoriete SAB-set. Het is echter een limited edition en maar t/m 15 februari verkrijgbaar, dus wil je hem hebben, zorg dan dat je voor die tijd nog een bestelling van minimaal € 60 plaatst, dan mag je deze 9-delige set er als gratis geschenk bij kiezen! Ik zelf ga vrijdag de 29e weer bestellen, wil je mee bestellen stuur me een mailtje en ik regel het voor je.
 
Voor mijn op handen zijnde teamdag had ik al een bord gemaakt, dat ik voor Jorg's verjaardag mooi even kon uitproberen. Bij de bouwmarkt kocht ik een MDF plaat van 1 x 1 meter en verfde dit met 2 lagen zwarte schoolbordverf. Met het enige krijtje dat ik in huis kon vinden in mijn ene hand en 'The Complete Book of Chalk Lettering' van Valerie McKeehan in mijn andere hand maakte ik er een feestelijk plaatje van. 


 

 
Mocht je het ook leuk vinden om op borden te kalken, dan kan ik je dit boek echt aanbevelen. Er staan hele goede tips en mooie voorbeelden in. Het is zoooooooooo leuk om te doen!! 
En nee, ik heb geen aandelen. Twijfel je tussen het boek en een mooie stempelset dan adviseer ik je toch een stempelset te nemen. ((-;
 
 
9 opmerkingen:

Maria V zei

Wij volgen jou toch wel, is het niet links om, dan rechts. Bloggen kost meer tijd en die moet je wel hébben. ;) De lettering is helemaal in. Bij jou is het in ieder geval goed gelukt.

Cornelie zei

Tijd, alTIJD weer die tijd ;-)
Het volgen van blogs is bij dan weer zo'n dingetje...maar ja gaat het er niet om dat we er ook lol in hebben, en vooral houden?
Ik vind je kaartje echt tof, en het schoolbord mooi!!
Tot snel dan maar ;-) want ik vind bloggen toch wel iets leuker en persoonlijker als dat gelike op FB

Marlies zei

Ik ben blij dat je weer blogt, want heb geen Facebook. Je schoolbord is helemaal te gek, je bent al een kei in handlettering! Alsnog proficiat met je zoon, keigaaf kaartje voor een 17-jarige! Lieve groetjes, Marlies

Miranda V zei

Wel blijven bloggen hoor, via deze weg kan ik je kaartjes makkelijker Pinnen en zo je leuke inspiratie bewaren. ;-)

Ellen zei

Gave kaart en een prachtig bord!

Jantine zei

Her en der al iets langs zien komen, maar het blijft prachtig wat je hebt gemaakt!
Groetjes,
Jantine

Anita zei

Kijk daarom ben ik ook weer op facebook gegaan ��.
Wil echt niks missen van jouw gezellige praatjes en je schitterende creaties.
Deze kaart is weer zo'n mooi voorbeeld.
Chapeau!!!

Colien zei

Je kaart voor Jorg is geweldig, het bord nóg meer! Hopelijk kan hij de creaties van zijn moeder waarderen... En ook al heb ik de foto's al gezien op FB of Insta: ik vind het leuk om ze nog een keer te bekijken op je blog. Vooral omdat ze nog gezelliger worden met jouw commentaar erbij ;-)
grtz.Colien

Marlieke zei

Ach volgens mijnheren we allemaal wel ooit zo'n periode waarin we niet aan bloggen toekomen. Ik had dat de laatste 4(!) maanden van 2015. Deze januari is mijn blog echter gevuld met heul veul berichten :-)
Fijn dat jij er ook weer bent! Je kaart en bord zien er geweldig uit! Fijne avond en.....tot blogs :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...