Pagina's

donderdag 1 september 2016

Herfst/wintercatalogus online | mijn favorieten | special offersHo ho ho, de lang verwachte herfst/wintercatalogus is uit! Met heel veel nieuwe stempels, ponsen, papier, accessoires en ideeën voor de komende maanden. Klik hier of op de foto voor al het moois.http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016%20Holiday%20Catalog/Holiday16_en-UK.pdf
Herfst/wintercatalogus Stampin' Up! 2016Het allerhoogste dat er dit jaar op mijn verlanglijstje stond was het Candy Cane Lane papier...


En de Hang your Stocking stempelset + bijpassende dies...

 
Ik maakte er al wat presentjes voor mijn teammeeting mee... 


Wil je dit jaar op tijd met je kerstkaarten beginnen? A.s. maandag 5 september plaats ik mijn eerste verzamelbestelling. Dus geen excuses. (-;


Oh ja, ik zou het bijna vergeten. Stampin' Up! heeft de komende weken nog een paar Special Offers met 25% korting. De aanbiedingen veranderen wekelijks. Klik op de foto voor de aanbiedingen van deze week.
https://www2.stampinup.com/ecweb/itemlist.aspx?categoryid=50300
1 opmerking:

Ein Dekoherzal in den Bergen zei

OH da warst du ja schon fleißig..
mir gefallt der neue KATALOG auch sehr gut,,

wünsche noch einen schönen ABEND
bis bald die BIRGIT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...