Pagina's

donderdag 4 augustus 2016

Shakercards | Workshop


Aloha!Shakercards zijn hot! Daarom wil ik jullie graag wat shakercards laten zien die ik de afgelopen tijd gemaakt hebt.Allereerst een kaartje voor mijn schoonouders die 58 jaar getrouwd waren.En dan een kaartje dat ik zo maar voor de fun maakte. Wellicht dat het nog eens in een mini-albumpje ofzo belandt.
En dan een kaartje dat je misschien wel bekend voortkomt.....? Dat kan kloppen want het staat op pagina 13 van de Stampin' Up! catalogus, maar dan in andere kleurtjes.
Stempelset: Confetti Celebration Stampin' Up!Tot slot heb ik de Fuse ook nog even uitgeprobeerd om iets shakerigs te maken.(De Fuse is een apparaatje dat je in het stopcontact steekt en warm wordt. Met het hete radeer wieltje kun je dan plastic hoesjes dicht sealen.)Dat had nogal wat voeten in aarde (zie verslag op mijn creatieve Facebookpagina).Ik had totaal geen inspiratie, maar de aanhouder wint en uiteindelijk had ik toch nog een klein shaker projectje gemaakt. 


***UPDATE de workshop van 6-9 zit vol. Laat het weten als je de workshop graag had willen volgen. Bij voldoende belangstelling plan ik een 2e datum.
Denk jij bij het zien van al die shakercards, dat wil ik ook wel eens proberen? Kom dan op dinsdagavond 6 september naar mijn shakercard workshop. We maken dan 3 shakercards stijl á la Margriet (geen Fuse). Stempelervaring gewenst. Deur open 19.15 uur, aanvang 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 21.30-22.00 uur. Kosten € 12,50 en dat is incl. koffie/thee, lekkers, alle materialen en de nieuwe najaarscatalogus. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen, ideeën op doen en het bekijken van de aller nieuwste Stampin' Up! producten. Indien gewenst kun je een bestelling plaatsen (niet verplicht) en/of je eerder gedane bestelling ophalen. 50% aanbetaling verplicht, pas dan is je plekje definitief gereserveerd. Ik heb plek voor maximaal 7 personen. Opgeven graag via de mail en wacht niet te lang vol = vol.
***Speciale aanbieding: neem jij deze avond een creatieve vriendin mee die nog nooit een workshop/party van mij heeft gevolgd, dan krijg JIJ € 5 korting op de workshop.***
Deze workshop is niet bedoeld voor collega-demonstratrices.3 opmerkingen:

Mariken zei

Ze zijn gaaf zeg, jouw shakerkaarten!! Helemaal leuk!!

Ellen zei

Ow die zijn echt leuk!

Colien zei

Hele gave kaarten! Lijkt me tof om weer es richting Veldhoven te gaan en een workshop bij je te volgen. Zal es vragen of er meer dames mee willen, zodat we met een volle auto die kant op kunnen...
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...