Pagina's

maandag 8 augustus 2016

Teamdag Bij Margriet juni 2016 | workshop fotolijst pimpen


**Waarschuwing lange post, neem gerust eerst even een bakje koffie of thee en ga er op je gemak voor zitten**Het is al weer even geleden, maar in juni hield ik weer een teamdagje voor mijn 1e lijns teamleden. D.w.z. degene die rechtstreeks onder mij bij Stampin' Up! zijn ingestapt. Het thema van de dag was Fiësta!

Maar liefst 18 dames hadden zich opgegeven. Helaas was het me niet gelukt om een geschikt zaaltje in de omgeving te vinden, dus er zat niets anders op dan de woonkamer weer uit te ruimen en workshopproof te maken. Maar met de hulp van mijn man was dat nog al eens snel gelukt.En dan kan ik beginnen met het leuke deel: de decoratie en aankleding!! ((-:


Ook dat was m.i. goed gelukt, al heeft dat dan wel heel wat meer tijd nodig, dan alleen de kamer uitruimen.
Marie-Claire hielp me met het maken van deze leuke Oh Happy Day slinger, welke je als je goed naar bovenstaande foto's hebt gekeken, boven de schuifpui zag hangen.


Bij een Mexicaans thema mogen de cactussen natuurlijk niet ontbreken.
 


Voor iedereen een workshoptasje in stijl met de benodigde materialen, een klein presentje en een flesje water.Natuurlijk mogen ook de naamkaartjes niet ontbreken, want er komen nog steeds nieuwe demonstratrices bij (leuk!).


Mijn teamlid Eefje is kampioen taarten bakken en zij had overheerlijke cupcakes voor bij de koffie gemaakt.


Welke we tijdens de pauze even buiten opaten.


Teamgenoot Clärle hield namens iedereen een lieve en warme speech en daarna werd ik ook nog gigantisch verwend met een schitterend houten welkomsbord en een armband. WOW!!


Natuurlijk werd er ook geknutseld. 


We maakten allemaal een leuk mini-boekje/hanger welke ik ook had gemaakt voor de Incentive Trip swap. Ik laat jullie later nog eens wat uitgebreidere foto's zien, maar hier heb je alvast een idee.


Onderling werd er overigens ook volop geswapt. Ik zal ze z.s.m. op de foto zetten, want er waren weer prachtige exemplaren bij. Wordt vervolgd dus.Om de 2e workshop nog even spannend te houden had ik voor iedereen een mooi ingepakt pakketje liggen. Daarin zat een leuke fotolijst om te pimpen. Ik had iedereen gevraagd hiervoor één of twee feestelijke foto's mee te nemen.Ik heb nog enkele van deze lijsten over en als het jou ook leuk om zo'n fotolijst te pimpen met Stampin' Up! producten, samen met andere creatievelingen kom dan maandagavond 29 augustus naar mijn workshop. De deur is open vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur en einde ong. 21.30 uur. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een vrolijke foto van 10 x 15 cm, bij voorkeur zwart/wit (alhoewel deze natuurlijk ook later toegevoegd kan worden). Voor deze workshop is stempelervaring vereist. De kosten voor deze creatieve avond zijn € 15 en dat is incl. koffie/thee, lekkers, de fotolijst en alle materialen. Ik heb nog 6 lijsten liggen, dus geef je snel op want vol=vol. Deze workshop is niet voor collega-demonstratrices.


Dan het vervolg van de teamdag. Ik had een klein quizje gemaakt met hilariteit over de verschillende antwoorden alom.  Het groepje met de minste punten mag binnenkort een bijscholingscursus bij me komen volgen (-; en voor de winnaars was er een klein presentje.De teamgenootjes die het afglopen half jaar promoveerde naar Zilver werden nog even in het zonnetje gezet.


 
En nadat het zo ongeveer de hele middag geregend had, klaarde het rond etenstijd op en konden we lekker buiten eten en van het Mexicaanse buffetje genieten.


En de traditionele groepsfoto mocht  natuurlijk ook niet ontbreken.


Al met al was het weer een SUper gezellige dag!!! Het was even druk met de voorbereidingen (wat ik overigens ook heel leuk vind om te doen).....


Maar vanaf het moment dat de deurbel voor de eerste keer ging stond ik in de relax stand en heb alles laten gebeuren en er ontzettend van genoten. Niet alleen de dag zelf, maar ook de dagen daarna nog en helemaal als ik weer ergens een verstopt bijtje met lief briefje vond die mijn lieve teamgenootjes door het hele huis heen hadden verstopt.


Speciaal dank aan alle lieve dames uit mijn team. Zonder jullie geen gezellige teamdag!! Dank je wel aan mijn echtgenoot Frank, omdat hij toch elke keer maar weer bereid is om te helpen en puin te ruimen en dank je wel aan zus Karin die met het eten heeft geholpen. Eefje dank je wel voor de prachtige en heerlijke cupcakes, Dorothé voor de lekkere fruitsalade en Lydia voor het lenen van de tafels en stoelen. XXXXX Jullie zijn stuk voor stuk toppers!!En lijkt het je na het lezen van dit alles ook leuk om deel uit te maken van mijn team en de volgende keer van de partij te zijn, neem dan vrijblijvend contact met me op en ik leg je precies uit hoe we dit kunnen regelen.Leuk dat je (weer) langs kwam en tot het einde hebt doorgelezen en ik zou het heel tof vinden als je een reactie achterlaat.
1 opmerking:

Colien zei

Wow, wat gaaf weer! Je maakt het elke keer weer bijzonder en zo leuk dat alles tot in detail klopt met het thema, top!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...