Pagina's

woensdag 19 oktober 2016

Dat heb ik weer | verjaardagskaartenOoooh, dat heb ik weer zeg!Moet ik naar een verjaardag, heb ik voor duizenden euro's aan kaarten-maak-materiaal in huis en minstens 100 kaarten op voorraad, maar nee hoor, geen verjaardagskaart die aan mijn veel te hoge eisen voldoet. Dus wat doe ik? Ik kóóóóóp een kaart.....Ik moet me schamen. Wat zeg ik? Diep schamen!Om herhaling te voorkomen maakte ik snel een voorraadje algemene verjaardagskaarten met de Endles Wishes Birthday stempelset van Stampin' Up! en de In Colors 2016-2018. Door de verschillende frisse kleurtjes voor iedereen geschikt.
Wist je trouwens dat Stampin' Up! elke jaar 5 nieuwe kleurtjes uitbrengt welke 2 jaar in de collectie blijven en dan voorgoed verdwijnen? Dit zijn dus de kleuren voor 2016-2018 en je hebt er Inkt, Markers, CardStock A4 en 12", Design Papier, Enveloppen Papier, Lint en Embelishments van. En ook navullingen mensen..... Vergeet vooral niet een exemplaar van je lievelingskleur te bestellen voordat die uit de collectie is. Alle 5 is nog beter. Je wilt niet weten hoeveel verzoekjes ik achteraf nog krijg of ik er heel misschien toch nog kan aankomen....? Nee dus.
De labels alleen zijn ook al heel erg leuk.
De Endless Birthday Wishes is een hele hippe set met maar liefst 27 stempeltjes voor een leuke prijs.
De set is alleen verkrijgbaar in Photopolymer (doorzichtig dus) en kost € 19.Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je kwam kijken en ik wellicht tot de volgende keer.
4 opmerkingen:

Ruth zei

Supersuperklasse Margriet!
Bei Dir ist alles immer so stimmig, Love it!
Du machst das toll...
Herzliche Grüße Ruth

Eveline zei

HEB JIJ EEN KAART GEKOCHT!!!! Wat erg zeg. Maar ik zit ook wel eens een half uur voor vertrek een kaart te maken.
Ik vind je kaarten super. Dit is een van mijn favorieten stempelsets.

Miranda V zei

GEKOCHT?! MARGRIET! Wel een heel eerlijke biecht, maar zoals je zelf al zegt ben je waarschijnlijk veel te kritisch. Zelfgemaakt is sowieso leuk! Hele leuke set heb je gemaakt!

Jantine zei

Hahaha... Een kaart gekocht😂
Goed dat je nu voorbereid bent😉
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...