Pagina's

zondag 23 oktober 2016

Opdrachtje nieuwe woning labelsAf en toe krijg ik wel eens verzoekjes of ik kaartjes/labels op bestelling wil maken. Nu ben ik daar in principe geen voorstander van, want ik verkoop liever de producten waarmee de persoon in kwestie het gevraagde zelf kan maken. Maar goed, dat wil niet altijd iedereen en als ik tijd en zin heb wil ik wel eens een opdrachtje aannemen.
Zo ook deze felicitatie-labels in-de-kleuren-van-de-zaak die aan een fles wijn komen te hangen voor mensen die een huis kochten via Henri Kox Makelaardij. De vrouw van Henri is een kennis van me en ik vond het leuk om iets voor hen te mogen maken. En op haar beurt vond Marlies (die heel goed kan haken) het weer leuk om iets voor mij te maken....
Ach ja, en zo blijven we bezig hè. Zij blij, ik blij, iedereen blij!Als je van haken houdt neem dan eens een kijkje op haar Facebook Haakpagina.Fijne zondag nog.

 5 opmerkingen:

Ruth zei

Megaklasse....
Wieder ganz mein Ding!
Schönen Sonntag für Dich liebe Margriet,
Ruth

Maria V zei

Dat is inderdaad erg leuk en als het bekende zijn is het toch een eer. De labels zijn erg toepasselijk met die stempel. Cadeautje terug is ook heel toepasselijk en erg origineel.

Colien zei

Gave labels, daar worden nieuwe huizenbezitters nog blijer van!
En leuk dat je iets leuks terug kreeg, extra waardering...
grtz.Colien

Jantine zei

Heel leuk die labels, mooie persoonlijke geste van de makelaar (zo leuk was de onze niet :-()
En je Margrietje is schattig!
Groetjes
Jantine

Eveline zei

De labels zijn tof en het margrietje ook.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...