Pagina's

dinsdag 11 oktober 2016

Stampin' Up! middag/avond op locatie | kerstsetjeVorige week mocht ik een stempelavond geven bij een groepje dames die ik al langer ken en de gastvrouw had ook nog 4 nieuwe dames uitgenodigd die het wel leuk leken om een keertje mee te doen. Super blij was ik daar mee, want het allermoeilijkste van demonstratrice zijn is het vinden van nieuwe klanten/geïnteresseerden.De gastvrouw wilde graag nog eens het kerstdoosje en de bijpassende kaartjes die we vorig jaar hadden gemaakt. Helaas was dat niet helemaal mogelijk, omdat een stempelset inmiddels uit de/mijn collectie was en ook de kleur Lost Lagoon niet meer leverbaar.Maar niet getreurd, ik maakte gewoon een zelfde kerstdoosje en kaartjes, maar dan in een andere kleurencombi.
Festive Flurry Stampin' Up!


 
Ik meen me te herinneren dat ik het doosje vorig jaar van iemand heb nagemaakt, maar weet niet meer van wie. Herken je het doosje, meld je dan en ik maak een verwijzing naar je.  Ere wie ere toekomt!
Festive Flurry Stampin' Up!Al met al was het weer een gezellige avond en er werd flink gekocht. De gastvrouw mocht maar liefst voor € 95 aan gratis producten uitkiezen. Wowie, is dat leuk of is dat leuk? En een van de nieuwelingen nodigde me zelfs uit om een stempelavondje te komen geven in het nieuwe jaar en ja, dat wil ik heel graag natuurlijk.
Merry Tags
Lijk het je ook leuk om eens een Stampin' Up! avond of middag te organiseren voor jouw creatieve vriendinnen, familie of bekenden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden. Tel. 06-37330259. Wat we gaan maken is altijd verschillend en een beetje afhankelijk van het seizoen en de ervaring van de gasten. Meestal doe ik een paar weken/maanden achter elkaar hetzelfde, omdat het voor mij niet haalbaar is om wekelijks iets anders te verzinnen. Maar dit gaat zo veel mogelijk in overleg met de gastvrouw, daar komen we vast uit. (-; 

1 opmerking:

Jantine zei

In deze kleuren zijn het ook erg leuke kaartjes!
Fijn dat de avond een succes was!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...