Pagina's

maandag 28 november 2016

Clean & simple kerst labels en kaarten | retiring lijst
Vandaag even een berichtje met weinig tekst, de foto's spreken wel voor zich en dan ben ik weer helemaal bij met mijn Facebook en Instagram publicaties.Met de decembermaand in het vooruitzicht heb ik wat snelle en eenvoudige labels en kaarten gemaakt. Kaarten en labels die niet te veel tijd kosten, want daaraan heb ik immers chronisch gebrek.
Behalve aan een cadeautje of tasje hangen kun je de labels ook heel leuk op een kaart plakken. 
A.s. donderdag 1-12 ga ik weer bestellen. Dan komt ook de Retiring Lijst (d.w.z. de lijst met producten uit de najaarscatalogus die verdwijnen en met korting worden aangeboden) uit. Wil je iets mee bestellen laat het me dan z.s.m. weten, want op is ook echt op.  
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...