Pagina's

dinsdag 1 november 2016

Time to party!Vanavond mag ik weer een Stampin' Up! party geven bij iemand thuis. In het knutselseizoen doe ik dat ongeveer 1 keer per week en ik vind het nog steeds hartstikke leuk.
De gastvrouw die de stempel-avond voor vanavond organiseerde wil graag eens met het Envelope Punch Board werken. Nou dat kan!
Envelope Punch Board + stempelset Confetti Celebration
Alhoewel het voor mij niet mogelijk is om elke week en elke keer iets nieuws te verzinnen, probeer ik mijn stempel-party's wel zoveel mogelijk op de gastvrouw en haar gasten af te stemmen. Bij klanten waar ik al langer kom weet ik vaak wel een beetje waar ze van houden. Wel maak ik alleen maar dingen die ik zelf leuk vind en waar ik zelf voor 100% achter sta. Doe ik dat niet, dan kom ik mezelf keihard tegen (weet ik inmiddels uit ervaring) en hou ik het werk niet vol. Maar gelukkig vind ik heel veel leuk en denk ik dat de meeste mensen tevreden zijn, afgaande op het feit dat ik regelmatig terug mag komen. (-;Ben jij geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up!, heb je een groepje creatievelingen om je heen en vind je mijn stijl (en misschien nog wel belangrijker mij als persoon) leuk, dan kom ik graag ook eens bij jou langs voor het geven van een party. Neem gerust vrijblijvend contact met me op via de mail of bel me op 06-37330259 en dan bespreken we de mogelijkheden.
Morgen plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je iets mee bestellen (bijv. de nieuwe 12-delige Stitched Framelits Dies), dan kun je dat nog tot morgen 16.00 uur doorgeven.Leuk dat je langskwam en een fijne avond.
5 opmerkingen:

Ruth zei

Love it....
Black and White is wonderful!
Best regards from Ruth

Sarah zei

Leuk ! Succes!

Je@net zei

Wat een mooi doosje, Margriet.
En een fijne avond gewenst!

Jantine zei

Leuk doosje, Margriet. Veel plezier!
Groetjes
Jantine

Anoniem zei

Hoi Margriet,

Een superleuke avond met veel creativiteit
En daarom nu allemaal verliefd op het envelope punch board. Dank je wel en tot de volgende keer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...