Pagina's

donderdag 10 november 2016

Swaps en verslagje OnStage Amsterdam
Afgelopen zaterdag was het zover: OnStage Local in Amsterdam. Een evenement waar ik toch elke keer opnieuw weer naar uitkijk. Maar liefst 20 dames van mijn team waren aanwezig, 3 grote tafels vol, hetgeen het voor mij natuurlijk extra leuk maakte en me tegelijkertijd een heel trots gevoel gaf.
's-Morgens vroeg om 07.00 uur stond mijn teamleidster Miranda al aan de deur om me op te halen en reden we met volle tassen, met daarin behalve alle normale dingen die een vrouw al in haar tas heeft zitten, ook nog swaps, cadeautjes, knutselspullen, snoepgoed, gesmeerde broodjes en een thermoskan thee voor in de auto, richting Amsterdam. Voor de verandering waren we eens gewoon op tijd en hoefden we niet te stressen. Tjonge jonge waar gaat dat heen met mij..... (-;
Bij binnenkomst in de Westergasfabriek werd er natuurlijk meteen al flink geswapt.....Een staatsieportret genomen....
En selfies gemaakt, daar zijn wij ook goed in.....
Een prachtige locatie overigens die Westergasfabriek. Het heeft een industriële look en daar houd ik van.
Die ballonnen hè.....die gaan we vaker tegenkomen dit voorjaar.....
Er werden allerlei praatjes, presentaties (live en opgenomen) en pricepatrols gehouden en we mochten ook veel zelf speed-knutselen met producten uit -jawel- de allernieuwste voorjaarscatalogus. (-:
En dan waren daar natuurlijk ook de jaarlijks terugkerende 'Stage Marches' en 'Stands & Waves'. Voor allerlei behaalde titels en bijzondere resultaten wordt dan geapplaudisseerd en voor de heel bijzondere dingen mag/moet je zelfs het podium op. Ik ben de tel kwijt geraakt hoe vaak precies ik naar voren mocht, maar het was in ieder geval een ware lintjesregen. Een 2e plaats in Sales, een 3e plaats in Leadership en een hele mooie 3e plaats in de Overall Top 10 van Nederland. Joehoe!
Hoe blij ik daarmee ben straalt denk ik wel van deze foto af, waarop ik samen met mijn teamleidster Miranda (welke 41e werd op de Wereld Ranglijst der ongeveer 45.000 Demonstratrices, hoe knap is dat?!) sta.Na afloop van OnStage was er nog een dinertje voor de demonstratrices met de status Zilver Elite of hoger en daar mocht ik ook bij zijn.
We kregen een mooie tas en de tafels waren weer prachtig gedekt. Ja, dat kunnen ze bij SU wel.

 


Al met al een heerlijke inspirerende dag weer. Maar let op! Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen bereikt. Daarom wil ik mijn klanten, mijn team, mijn teamleidster en mijn familie heel, heel hartelijk bedanken. Zonder jullie had ik dit nooit gehaald en ik hoop dit werkplezier en niveau samen met jullie nog heel lang te kunnen vasthouden. Jullie zijn allemaal TOPPERS!!Oh ja, en dan mijn swaps natuurlijk! Daar komen jullie voor kijken natuurlijk? Dit waren ze.Met dank aan Elly voor het meehelpen.
Een soort van Billboard met de tekst 'ik was er BIJ'. Om achteraf je leukste OnStage foto op te klemmen. De tekst heb ik in wit en zilver met de Minc gedrukt. De leuke bij komt uit de Shooting Star set en je ziet het op de foto niet goed, maar op de zwarte achtergrond zijn met doorzichtige Versamark strepen met de Brushstrokes achtergrond stempel gestempeld.
Wil jij er de volgende keer ook BIJ zijn? Laat het met weten, ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe teamleden.
Bedankt voor lezen en kijken en tot de volgende creatieve post.
1 opmerking:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik heb genoten van je verslagje. Ik vond het ook geweldig. En ben enorm trots op je.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...