Pagina's

vrijdag 4 november 2016

In de relax-modus | OnStage Local Amsterdam
Soms staat mijn hoofd er niet naar om iets nieuws te verzinnen en dan vind ik het heel fijn om gewoon een kaartje na te maken. Zoals bijvoorbeeld de kaart van bladzijde 29 van de najaarscatalogus.
 
Dat vind ik dan heel relaxed, verstand op nul en kopiëren maar. En ondertussen voel ik dan dat mijn zorgen verdwijnen, mijn nek en schouders ontspannen en soms begin ik zelfs spontaan te fluiten. En als het kaartje dan af is, is mijn accu weer even opgeladen en kan ik er weer een paar uurtjes tegen.
 


Zo ook leefde ik dit keer naar OnStage toe: heel relaxed. Nooit eerder gebeurde dat. Zou het de leeftijd zijn? Ervaring? Ben ik eerder tevreden? Of ben ik deze keer gewoon op tijd begonnen? (-;
Swaps OnStage Local nov. 2016Wat het ook is, ik ga er morgen lekker van genieten! En het is zo leuk om op Social Media te zien en lezen hoe demo's van over de hele wereld zich gereed maken voor dit leuke event. Gelukkig is het ten strengste verboden om foto's van nieuwe producten, de nieuwe catalogus, shows, presentaties etc. te laten zien, want dan is de verrassing er voor demonstratrices aan de andere kant van de wereld al af. Immers de grote conferentie in Brisbane, Australië is al bijna afgelopen als wij in Amsterdam nog moeten beginnen....
Morgen vroeg om 07.00 uur vertrek ik richting Amsterdam om vervolgens tegen middernacht weer thuis te komen. Wordt dus vervolgd!5 opmerkingen:

Adriana zei

Veel plezier daar. Ben benieuwd naar de verhalen erna☺

Anita zei

Dat wordt weer genieten morgen!!! Veel plezier!!

Jantine zei

Heel veel plezier!
Groetjes
Jantine

Miranda V zei

Had je dit al gemaakt, of heb je dat gemaakt in je afgelopen vrije tijd na een zekere donderpreek? Als het laatste het geval eens, onthoud hem dan goed... kijk eens wat een heerlijke voordelen en ontspanning er ontstaan! Enne... heerlijk dat je zo relaxed naar OnStage toeleeft. Het is vast een combinatie van allemaal. Nou ja, behalve ééntje dan: 'ben ik eerder tevreden?'. Ik denk dat je nog steeds heel kritisch bent op je eigen geweldige knutsels! Dus het zal de leeftijd, ervaring en planning wel zijn he! ;-) GENIET!!!

Colien zei

Toffe kopie, niks mis mee! En als je er dan ook nog relaxt van wordt... wat wil je nog meer?!
Geniet vandaag met volle teugen!!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...