Pagina's

dinsdag 15 november 2016

Koper, koper en nog eens koper

Persoonlijk ben ik helemaal weg van het koper papier dat op blz 47 van de najaarscatalogus staat. Het fotootje is zo klein dat het je misschien nog niet is opgevallen? Zonde want het is zo hip en mooi, zeker in combinatie met het koperen embossingpoeder dat we ook verkopen.

En ja, dat washitapeje met koperen stippen is óók van Stampin' Up! Helaas niet los te koop, maar wel  in een leuk setje
Omdat ik geen idee heb of het papier mee zal overgaan naar de nieuwe catalogus leg ik voor mezelf nog een voorraadje aan. Morgenavond ga ik weer bestellen. Wil je mee bestellen laat het me dan uiterlijk woensdag 16-11 om 16.00 uur weten.
(NB de zakjes met stansjes uit het filmpje zijn niet te koop.)
 

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...